We wensen u een geel-groen 2014

Happy New Year!

Het jaar 2014 is een feit. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Vol goede moed vangt Fortuna Sittard het nieuwe jaar aan. We mogen echter wederom een onstuimig jaar verwachten: het zoveelste jaar van de waarheid. Onze club wenst zich in ieder geval dit jaar organisatorisch te versterken en zoekt de samenwerking in de regio verder op, uiteraard zonder haar eigen identiteit uit het oog te verliezen.

Samenwerken gaan ook TOF en Fortuna SC, het collectief zal waar nodig waken, sturen, ondersteunen en vooral supporteren.  We krijgen dit jaar sowieso een nieuwe trainer. Uiteraard ook nieuwe spelers, misschien wel wat talentvolle jongens van KRC Genk. De Sportzone zal zich uitbreiden en ‘ons’ stadion krijgt eindelijk een jasje. De verwachting is dat onze Ajeugd kampioen zal worden in 2014 (2 de divisie) en dat het grootste talent van onze jeugd (Bob Vankan) zijn eerste profcontractje in de wacht zal slepen. Tegenslagen (op persoonlijk vlak) zijn sowieso ook te verwachten, in 2014 zullen er echter ook weer Fortunezen geboren worden.

Saai, zal dit jaar niet worden. Een ieder die zich verheugt op een warrig jaar 2014 wensen wij dan ook het allerbeste. We gaan het samen meemaken. Lief en leed, een lach en een traan. Een prettig, gezond en geel-groen 2014!

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen