Zaterdag GRATIS topper LIONS vs Aalsmeer

18 januari werd de topsporthal van Fitland voor het eerst opgeschrikt door het bezoek van enkele tientallen Fortunasupporters die niet alleen voor een goede drankomzet zorgden, maar ook de nodige sfeer wisten toe te voegen aan de verder eenzijdige wedstrijd.

Lions won heel overtuigend met 40-14 en na afloop werden de fans als helden ontvangen op het veld en werd de avond afgesloten met een groepsfoto. Tijdens deze wedstrijd waren echter veel leden van de bekende sfeergroepen verhinderd en er werden daarom al snel plannen gemaakt om samen een topwedstrijd te bezoeken. Deze wedstrijd wordt komende zaterdag om 19.30 gespeeld in de topsporthal naast het stadion tegen de huidige leider in de Eredivisie: FIQAS/Aalsmeer.

OCI Nitrogen Lions staat op dit moment op een derde plaats met 25 punten en een doelsaldo van +143. Aalsmeer heeft 30 punten en een doelsaldo van +109 en het belooft een ware thriller te worden, waarbij de Lions onze steun hard kunnen gebruiken. Wij roepen daarom iedereen op om samen met ons deze wedstrijd GRATIS te bezoeken en Aalsmeer te laten zien wat sfeer is.

Na een kort overleg tussen de Fortuna SC bestuur en het bestuur van de Lions, krijgen wij namelijk wederom kosteloos toegang tot deze wedstrijd en wordt er een deel van tribune gereserveerd voor de Fortunasupporters. Op dit moment gaan er al enkele tientallen leden van Tifosi Giallo Verde, Vak- C, Vak Noord  en andere Fortuna Sittard supporters mee naar deze wedstrijd!

Daarom zal er direct na de bekerwedstrijd van de Fortuna Sittard dames tegen PSV, snel koers gezet worden naar Fitland om op tijd binnen te zijn voor de aftrap. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van het Offermans-Joosten Stadion.

Bij de muntenverkoop in de topsporthal zijn uitrijkaarten te verkrijgen voor 3,50 per stuk. Probeer hierbij wel zoveel mogelijk samen te rijden. Vanuit de parkeergarage is het slechts enkele minuten lopen naar de hoofdingang van Fitland (N-side zijde). Meld je bij de balie, ontvang je ticket en neem plaats in het voor ons gereserveerde vak bovenaan de hoge tribune achter het doel (direct links bij binnenkomst)*.

Hopelijk tot zaterdag!

Jeroen Loos

*Afhankelijk van de drukte en onze voorkeur, kan er evt. bij binnenkomst een andere locatie gekozen worden. Vraag dit dan na bij een steward of zoek het groen/gele vak.

Bron: Fortunasc, Jeroen Loos