13 Mei: Talentendag & Meer!

Naast de eerder aangekondigde wedstrijd tussen een supportersteam van Fortuna fans en het eerste team van Fortuna Sittard zullen er op Vrijdag 13 Mei nog meer activiteiten plaats vinden. Zo zal er voorafgaand aan de wedstrijd op het terrein van vv Sanderbout de zogenaamde Mijn-Zuid Talentendag plaats vinden.

Deze talentendag bied jeugdige voetballers tussen 5 en 16 jaar de mogelijkheid om onder begeleiding van trainer Ben van Dael van het eerste elftal en enkele selectiespelers van Fortuna een training af te werken. Heb je altijd al eens willen trainen onder de trainer van Fortuna Sittard, dan is dit je kans! Deelnemen kost 10 euro per deelnemer en aanmelden kan door een mail te sturen naar fortunasittard2016@gmail.com . Ook hier geldt, net als voor de wedstrijd, dat aanmelden nog niet automatisch betekend dat je kunt meedoen. We hopen zoveel mogelijk mensen deel te kunnen laten nemen, en zullen enkele dagen van te voren nog een bevestiging sturen. De inkomsten die gegenereerd worden met deze training zal ten goede komen aan Fortuna Sittard en de sfeeracties van Tifosi Giallo Verde. Het geheel zal aanvangen vanaf 16.30, en ouders zijn natuurlijk meer dan welkom om te komen kijken. Mocht het bevallen, en ben je nog geen lid van een voetbalclub, heb je de mogelijkheid om lid te worden van vv Sanderbout.

Naast de wedstrijd en de talentendag zal er tijdens deze afsluitende supportersdag voor iedereen nog genoeg te beleven zijn. Zo maak je kans op mooie Fortuna prijzen tijdens een penaltyspel en een Loterij, en zal er een barbeque zijn, waar iedereen zijn of haar honger kan stillen. Ook zal de kantine van vv Sanderbout open zijn tijdens en na de activiteiten, en hier is voor iedereen de mogelijkheid om tegen een goede prijs andere consumpties te kopen.

We hopen iedereen te begroeten op de Supportersdag op 13 Mei op het complex van vv Sanderbout!