21 sept: Galadiner ‘Back to the Future’

Fortuna Sittard Business Club organiseert galadiner ‘Back to the Future’

Op zaterdag 21 september organiseert de Fortuna Business Club een galadiner dat de naam ‘Back to the Future’ draagt. Gedurende deze avond wordt er veel aandacht geschonken aan het nieuwe elan van Fortuna Sittard met een verankering in oude waarden. Talentontwikkeling staat deze gehele avond centraal.

Tijdens dit gala zullen veel bekende namen uit de voetbalwereld hun opwachting maken, denk hierbij aan: Mark van Bommel, André Ooijer, Kevin Hofland, Dick Jol, Fernando Ricksen, Willy Dullens, Wilbert Suvrijn, Jan Notermans en vele andere. Op deze avond mogen wij ook een aantal bekende Nederlanders verwelkomen: Dennis van der Geest, Esther Crombag, Aad Brouwer en Gerd Leers zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Tijdens het diner kunnen de gasten meespelen met een voetbalquiz. Onder leiding van VI-hoofdredacteur Thijs Slegers zal er een voetbalforum plaatsvinden en tegen het einde van de avond kan er geboden gaan worden op unieke stukken uit onze veiling. Onder andere een klassieke MG uit 1956. Het officiële gedeelte zal omstreeks 23.30 uur afgelopen zijn. Daarna zal Dennis van der Geest onze gasten vermaken met goede muziek zodat de voetjes gegarandeerd van de vloer kunnen.

Het goede doel van de avond is het Jeugdsportfonds. De voorzitter van het fonds voor de provincie Limburg, Sjraar Cox, zal ook tijdens het gala aanwezig zijn. De Fortuna Business club zal aan onze grote sponsoren onder andere het boek ‘Blind Vertrouwen’ van Esther Crombag schenken. Een gedeelte van de aanschafprijs van deze boeken komt volledig ten goede aan het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds.

Kijk voor meer informatie op www.galafortuna.nl. Hier wordt u op de hoogte gehouden over de laatste nieuwtjes omtrent het gala ‘Back to the Future’.

Bron Business Club Fortuna Sittard en www.galafortuna.nl.