25 juli: Gael-Gruine TV oet Zitterd (afl. 3)

Het is volop zomer in Nederland, een mooi moment om Fortuna Sittard en  haar fans eens spreekwoordelijk in het zonnetje te zetten. Fortuna SC Tv heeft in haar 3e uitzending dan ook een heerlijke zomerse cocktail van passionele fans, hardwerkende vrijwilligers, nieuwe Fortuna Sittard spelers en (ex) bestuursleden van Fortuna Sittard en Fortuna SC in actie. Een uurtje lang jezelf onderdompelen in Fortuna Sittard passie, wat kan een mens nog meer wensen!

Na de oefenwedstrijd van Fortuna Sittard tegen Fc Dordrecht zal op Zaterdag 25 juli om 19.00 de 3e uitzending van Fortuna SC TV  live  te zien zijn op de Facebook pagina en  Youtube van de officiële supportersvereniging van Fortuna Sittard: Fortuna SC. Kun je op dit tijdstip niet? Geen probleem, via Fortuna SC Youtube kun je alle uitzendingen alsnog bekijken op een tijd en plaats die jou het beste uitkomt!

Teaser uitzending 3: De voorbereidingen op het nieuwe seizoen!
<tekst gaat verder onder teaser>

 

Passionele cocktail van onderwerpen.
Na de succesvolle juni uitzending staat er wederom een sprankelende uitzending met een grote diversiteit aan items klaar. Zo hebben we de charismatische items “Zo waar ut vruiger“en ‘Fortuna in mien Bloud‘ (met deze keer Marc Schoutrop en zijn nieuwe gedichtenbundel “geel-groene glorie”) die onontkoombaar al voor een lichte roes van herkenning en passie gaan zorgen. De prachtig gedocumenteerde ontmoeting op de velden van V.V. Susteren met vrijwilligster Wilma Kusters en haar G-Team zorgt vervolgens voor het perfecte gevoel, waarna de beelden van de 1e training en interviews met onze nieuwe spelers Roel Janssen en Emil Hansson de cocktail aan onderwerpen complementeren.  Lekker toch! Of er toch nog een extra bite is vraagt u?

Uiteraard! “Osse Gelaense jong”, fanatiek Fortuna fan en ex-directielid van Fortuna Sittard, Wil Helwig,  neemt de kijker in een goudeerlijke en passionele verhaalstijl terug naar “Toffe Tijden” toen de schulden zich nog harder opstapelden dan de huidige likes op Fortuna Sittard’s Instagram. Daarnaast nodigt hij eenieder ook uit om het maatschappelijke initiatief “Fortuna Verbindt” mee te helpen een groot succes in onze regio te maken.

De heerlijke cocktail wordt vervolgens lekker op smaak gebracht door een ‘Dress to Impress fanwear show’ en een nu al legendarisch optreden van de nieuwe en oude voorzitter van Fortuna SC in “de sjlaag om de veurzittesj hamer”.

Unieke TV in -en buiten- Limburg!!  Het programma is geschikt voor alle leeftijden, dus voldoende reden om zaterdag 25 juli -al dan niet met “de bord op schoot” of met een heerlijke cocktail (of flesj beier)– met je hele gezin, vrienden of familie er eens lekker voor te gaan zitten!!

Geef een reactie