Agenda: blik op seizoen 2014-2015

Maandag 30 juni 2014 begint Fortuna Sittard onder leiding van trainer Peter van Vossen haar voorbereiding op het seizoen 2014-2015.Een lastig seizoen als we de Limburgse media mogen geloven. Het spelersbudget loopt namelijk gestaag terug en nacompetitie halen zou gelijk staan aan het behalen van de wereldtitel voor Oranje.

Veel zal afhangen wie er blijft, wie de boel komt versterken. Zo heeft doelman Ferhat Kaya nog niet bijgetekend, ook 2 de keeper Glenn Daniels twijfelt over zijn toekomst. 3 de doelman Mark Voss verlaat onze club. Alain Cornelissen  stroomt door vanuit de jeugd, dat dan weer wel. Zomaar een positie –die van doelman- uitgelicht.

Op zaterdag 5 juli 2014 zullen de eerste contouren van het nieuwe Fortuna Sittard zichtbaar zijn. Dan spelen we namelijk traditiegetrouw onze eerste oefenwedstrijd van het seizoen in Munstergeleen. SVM dan de tegenstander. De openingswedstrijd van het nieuwe seizoen begint om 18.00 uur.

Nawoord: het oefenprogramma voor komend seizoen is nog niet compleet ingeregeld, wel kan ik u verzekeren van een mooie pot voetbal tijdens de Open Dag van onze club. Later hierover meer.

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen