Bert en Roel naar HSV!

Verguisd en bespuwd door Dagblad de limburger. Bemind en erkend door de rest van de wereld om zijn rust, analyses en betrokkenheid met het voetbal. We hebben het uiteraard over Bert van Marwijk die als trainer aan de slag gaat bij de Duitse eersteklasser Hamburg.

De voormalige trainer van Fortuna Sittard en succesvolle bondscoach van het Nederlands elftal heeft zaterdagavond een akkoord bereikt met de leiding van de Duitse club. Niet geheel toevallig werd het ja-woord gegeven tijdens zijn aanwezigheid bij  het Fortuna Sittard gala, alwaar hij samen met Mark van Bommel een van de vele prominenten was.

Opvallend mag ook het vertrek van Assistent-trainer Roel Coumans worden genoemd. De Meerssenaar is binnen Fortuna Sittard uitgegroeid tot een technische steunpilaar en zijn carrierestap wordt hem in dat opzicht ook dik gegund. Hij wordt de nieuwe assistent van Bert van Marwijk bij Hamburger SV. (2 jaar). Wie de opvolger van Coumans bij Fortuna Sittard gaat worden is nog niet bekend. In de wandelgangen circuleren namen als Ricksen, wij zelf vinden Mark van Bommel wel een mooie naam :).

Foto: Bert van Marwijk geeft zijn ja woord aan HSV (in Fortuna Sittard stadion)