Bied mee tot woensdag op een gedragen en gesigneerd jubileum wedstrijdshirt!

In verband met het 50-jarig bestaan van de club speelde Fortuna Sittard tegen Ajax in unieke jubileumshirts. Fans hebben nu de kans om live mee te bieden op het ultieme fan-item: een gedragen – ongewassen – en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw held.

Fortuna Sittard Academy.
Fortuna Sittard ziet het eerste elftal als het vlaggenschip en de Fortuna Sittard Academy als levensader. In het verleden bracht onze jeugdopleiding grote namen voort als Fernando Ricksen, Mark van Bommel, Kevin Hofland, Danny Hoesen, Bryan Linssen en Perr Schuurs. Later maakten zij furore bij (inter)nationale topclubs en het Nederlands elftal. Ook in de huidige selectie vinden we diverse spelers uit eigen jeugd. De veilingopbrengst zal ten goede komen aan de Fortuna Sittard Academy. Zo kunnen we in de toekomst blijven genieten van talenten uit onze eigen opleiding.

Alle shirts van de spelers die het veld betreden worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling is geopend op het moment van de aftrap (20:45 uur) en sluit exact 4 dagen later: op woensdag 3 oktober om 20:44 uur. Meebieden kan via www.matchwornshirt.com – ook vanaf je mobiele telefoon.

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op woensdagavond? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

Meer weten? Ga naar www.matchwornshirt.com.

Geef een reactie