Alle informatie over Cup-Fight tegen Cambuur

De adrenaline stroomt nog door de lichamen van de Fortunezen die afgelopen zondag aanwezig waren in de Kuip. Met 0-2 werd Feyenoord verslagen, dat tot dan alle thuiswedstrijden had gewonnen. Woensdag mag Fortuna weer aan de bak. Nog drie keer moet Fortuna winnen om nog één wedstrijd te mogen spelen in de Kuip: de bekerfinale. Cambuur is de opponent in de achtste finale. De anti-Friezen staan op de twaalfde plaats van de Keuken Kampioen Divisie. SC Cambuur begon geweldig aan het seizoen. Van de eerste zes wedstrijden werden er vier gewonnen en twee gelijk gespeeld. In de daaropvolgende twaalf wedstrijden wist Cambuur nog maar drie keer te winnen. Afgelopen vrijdag verloor Cambuur in eigen huis met 0-1 van FC Twente.

Programma achtste finale KNVB beker:

  • Fortuna Sittard – SC Cambuur
  • Willem II – AFC
  • FC Twente – RKC
  • AZ – PEC
  • ODIN’59 – Heerenveen
  • Aachen Nord – Ajax
  • Kozakken Boys – Vitesse
  • Feyenoord – FC Utrecht

De opstellingen:
Cambuur rekende in de vorige rondes af met Koninklijke HFC en Scheveningen. Naar verwachting stuurt René Hake dezelfde mannen het veld in als tegen FC Twente. Verwachte opstelling SC Cambuur: Mous, van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Sambissa; van den Beemt, Schindler, Maulun; Kallon, Robertha, van Kippersluis. 

De grote vraag is of Fortuna vasthoudt aan het geslaagde 4-4-2 experiment of dat Fortuna woensdag aantreedt in de vertrouwde 4-3-3. De verwachting is in ieder geval dat doelman Aykut Özer weer minuten mag maken onder de lat. Jorrit Smeets en Branislav Ninaj verlieten in Rotterdam geblesseerd het veld. Ninaj zal naar verwachting vervangen worden door Alessandro Ciranni. De vervangen van Smeets zal afhankelijk zijn van het systeem dat Fortuna woensdag gaat spelen.

Bestel je tickets online
Heb jij nog geen ticket besteld voor de wedstrijd tegen SC Cambuur? Doe dat dan alsnog via mijn.fortunasittard.nl. Ook als je in het bezit bent van een seizoenkaart voor 2018/2019. Met de seizoenkaart 2018/2019 waren de bekerwedstrijden namelijk gratis tot aan de achtste finales. Online bestellen kan tot uiterlijk woensdag 17.45 uur. Meer informatie over de ticketprijzen vind je hier.

Had jij ook in seizoen 2017/2018 een seizoenkaart, dan heb je recht op een korting van 50% als je online besteld. Deze korting wordt bij het afrekenen automatisch in de prijs verrekend. Deze korting geldt niet aan de kassa’s van het stadion op de wedstrijddag.

Dagkassa’s
Op de wedstrijddag is het stadion vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd geopend. Vanaf 18.15 uur zijn tevens de stadionkassa’s geopend. Voor deze tickets gelden dezelfde tarieven als voor de online tickets.

Supportershome geopend
In de koude decembermaand vindt er op het fanplein voor het stadion geen Pre- of After Party plaats. Maar niet getreurd! Woensdagavond ben je vanaf 18.30 uur van harte welkom in het Supportershome om je samen met je mede-supporters voor te bereiden op het bekerduel tegen SC Cambuur. Ook na de wedstrijd kun je er terecht om onder het genot van een drankje na te praten.

Parkeren
Wie met de auto naar het stadion komt kan zijn/haar auto tegen betaling parkeren op de parkings P2 of P4 (€3,-) of parkeergarage P1 (€5,-).

 

Geef een reactie