DDL vergeet hoe je respect schrijft

Dagblad de Limburger kan de spanning niet meer aan. Na diverse reorganisaties en teruglopende inkomsten zijn hun medewerkers niet alleen vergeten wat hun beroep is, ze beginnen ook cynisch te worden en andere mensen te schaden.

Waar een grote groep vrijwilligers veel tijd investeert in de enige (leest u dat DDL ? De ENIGE) afscheidswedstrijd voor Mark van Bommel, is de bijdrage van deze krant beperkt tot het belachelijk proberen te maken van alles wat groen-geel is. Hoe triest is het dat men tot dit niveau wil zakken nadat de adviezen van Joos “ik bedoel er verder niets mee” Philippens blijkbaar geen doel troffen ?

Beste schrijver, beste redacteur die dit goed heeft gekeurd, al zou het bij die 3500 mensen blijven die komen, Mark wordt uitgezwaaid door echte fans, fans die uit liefde komen, die oprecht blij zijn hun oude helden nog een keer te mogen begroeten en toe te mogen zingen. Fans die er ook zijn als het eens wat minder gaat en bovenal fans die geen behoefte hebben aan deze bijzonder goedkope retoriek en die het al helemaal niet verdiend hebben.

Ps. jullie zouden blij zijn met 3500 extra verkochte kranten, maar ook daar bedoelen we verder niets mee.

Bron: Fortunasc, Janko Knops