De ‘Jamin Sittard’ Kidsclub Fortuniors

De Kidsclub van het Fortuna Supporters Collectief werkt intensief samen met Fortuna Sittard en is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 0 tot 12 jaar . De Kidsclub wil jongeren al op vroege leeftijd laten proeven aan de sfeer van betaald voetbal in Sittard/Geleen. De Jamin Sittard Kidsclub Fortuniors, zoals die vanaf augustus 2013 heet, komt voort vanuit de Fortuna Sittard Funclub. Fortunior is stoer, jong, trots maar vooral groen en geel en net als jij een enorme supporter van Fortuna Sittard!

Voor het seizoen 2018-2019 (eredivsie) zijn we momenteel in overleg met Fortuna Sittard om de inhoud van het pakket te bepalen. (line up, sinterklaas, etc) We willen dit graag voor de Open dag geregeld en gecommuniceerd hebben.

Benieuwd wie je mede Fortuniors al zijn? Kijk hier voor je vriendjes en vriendinnetjes.

Wil je graag lid worden van de kidsclub?

Lid worden is heel eenvoudig. Klik op de ‘Leden Inschrijfformulier’ button en vul het online formulier in, waarmee je binnen enkele minuten en slechts voor € 12,00 per jaar lid bent! Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Wil je echter liever gebruik maken van het fysieke inschrijfformulier? Download het inschrijfformulier en stuur dit volledig ingevulde en ondertekende formulier  naar het secretariaat van Fortuna Supporters Collectief p/a Postbus 189, 6130 AD Sittard of mail een scan of foto van het ingevulde formulier naar ledenadmin@fortunasc.nl .

Wil jij als vrijwilliger meedoen?
Heb je ideeen of op,- en aanmerkingen of wil jij zelf ook wel iets gaan doen met het begeleiding van kids? Neem dan contact op met Joep Pustjens en Mireille Zuiverloon via Fortuniors @fortunasc.n l en wie weet ben jij onze nieuwe collega!