Walk for Life 2024, jij loopt toch ook weer mee!

Fortuna is méér dan voetbal alleen. De trotse eredivisionist uit Limburg heeft onder meer als doelstelling de mensen in de regio met elkaar te verbinden en een gezonde levensstijl te bevorderen. Hierdoor helpt Fortuna mee aan het creëren van een (iets) betere wereld.

Walk4Life
Om dat doel te bereiken slaan Fortuna en supportersvereniging Fortuna SC de handen in een met de organisatie van de Kennedy Mars, waarbij kan worden deelgenomen aan de Mini-Mars (10 kilometer). Op deze manier kan iedereen -van jong tot oud en van super fit tot mindervalide- samen met een delegatie aan Fortuna-vertegenwoordigers deelnemen. De wandelroute is een officieel onderdeel van de beroemde Kennedy Mars van de stad Sittard. Door mee te doen halen de deelnemers geld op voor diverse goede doelen. Voor meer praktische informatie over de mars (route, etc) verwijzen we je graag naar de officiële Kennedymars-pagina.

Loop jij mee?
De editie van 2024 wordt georganiseerd op paaszaterdag 30 maart 2024. De inschrijving voor volwassenen bedraagt € 17,00 en voor jeugd t/m 14 jaar € 8,50. Inschrijven kan tot 7 maart 2024 via de webshop. Bij opgave doe je officieel mee met de Mini-Mars in een heerlijke ambiance, je krijgt een officieel Fortuna “Walk4Life” shirt, een gratis ticket (Zuid-tribune) voor de wedstrijd Fortuna – Go Ahead Eagles (vrijdag 3 mei, 20.00u) en je steunt direct vier, door Fortuna gekozen, goede doelen.

Meer info, oa over de goede doelen, kijk dan <hier> op de officiële Walk For Life pagina of bestel <hier> direct je deelname tickets!

Geef een reactie