De nieuwjaarsborrel 2014!

Op Vrijdagavond en precies een dag voor de hervatting van het tweede deel van de competitie was er dan de eerste nieuwjaarsborrel van de Fortuna SC. Deze nog jonge beweging geeft inhoud aan de oproep van Martin Masset om zonder ego -maar met behoud van constructieve kritiek- de schouders onder Fortuna Sittard te zetten. De receptie werd prima bezocht en het programma mocht er dan ook zijn. Het bestuur van de Fortuna SC werd nog eens in de spotlight gezet, Willy Boessen kwam een korte uitleg geven over zijn ambities voor het 2e deel van de competitie en een aantal selectiespelers lieten zien dat ze maar in hun mars hebben dan alleen een balletje trappen.

Zo lieten Ramon Voorn en Snelle Jelle zien hoe ze gaan juichen tegen Fc Oss, laten we dus hopen dat ” osse Sjeng”  een hattrick gaat maken, want dit willen we best vaker zien :). Net als je dacht dat het niet origineler zou kunnen lieten de Fortuna Dames zien hoe zij gaan juichen als ze het kampioenschap gaan binnen halen. Een overweldigend applaus werd hun deel. De Quiz was dan ook een groot succes, mede ook door de buitengewoon professionele en aanstekelijke presentator. Knap hoor!

Martin Masset sloot de avond op persoonlijke wijze af. “Als er mensen naar de maan kunnen, dan kunnen wij ook promoveren” was een metafoor die erin ging als koek. Natuurlijk kunnen wij promoveren, maar dan zal wel alles moeten kloppen”. Volgens Martin is Fortuna Sittard bezig met het renoveren van een gestut huis. Elke dag wordt het puin naar buiten gereden, maar dat is nog niet hetzelfde als dat het huis wordt opgeknapt. Toch is het puinruimen de basis en eerste stap om daarna het daadwerkelijke bouwen te kunnen beginnen. In maart, april hoopt de praeses dan ook zijn nieuw bestuur en werkwijze te kunnen aankondigen. Met deze “aannemers””  kan er dan echt begonnen worden met een opbouw en renovatie van het A-merk Fortuna Sittard!

Namens het bestuur van de Fortuna SC willen wij alle vrijwilligers bedanken die deze hele leuke avond mogelijk hebben gemaakt. Ook willen wij Fortuna Sittard medewerkers en alle sponsoren bedanken en met name Fitland en Jamin, zij hebben deze avond laten zien uit een geel-groen hout te zijn gesneden. Aan”m!!

Het was lekker gezellig in een meer dan prima ruimte! :)..

Willy heeft wat uit te leggen..

op naar de Quiz!!!!!.. vindt ook een aandachtig luisterende spelersgroep, CDA en Stadspartij 🙂

Ondanks prima weerstand moest het Oude logo toch in de moderne tijd als eerste het veld ruimen ..links de dames van Fortuna

Vlug en Voorn…die combinatie werd eer aan gedaan deze nacht..hahaha

The famous Masset!!

hulde voor de organisatie en vele vrijwilligers

We are Zitterd!

Ein Pol, two Pollen…

The FSC Towel Rulez!!!