Het nieuwe gezicht van TGV

Vandaag wordt eindelijk de competitie van het seizoen 2013-2014 met een thuiswedstrijd tegen FC Oss. Buiten het feit dat veel mensen weer veel zin hebben in de hervatting van het seizoen, is het ook een mooi moment om je nieuwe gezicht te laten zien. Zo zal er voor aanvang van de wedstrijd met een sfeeractie op Noord te zien zijn waar het nieuwe logo van de sfeergroep Tifosi Giallo Verde gepresenteerd zal worden.

De sfeergroep is sinds 2010 bezig de sfeer te verbeteren op de N-side en in de uitvakken waar onze jongens moeten voetballen. Na verschillende grote acties de afgelopen jaren, werd het wel eens tijd voor een nieuwe logo. Zo is er tussen de acties door in het diepste geheim gewerkt met het verzinnen en maken van een nieuw logo dat dienst gaat doen als nieuw uithangbord voor de sfeergroep van Fortuna Sittard.

Wil je meer weten over Tifosi Giallo Verde, volg ze dan op Facebook of Twitter . Verder staat er een interview in het net uitgekomen magazine van het Fortuna Sittard Collectief.

AAN’M!