Afhalen schitterende 2e editie Magazine

Het nieuwe Fortuna SC Magazine is klaar. De eerste editie was naturlijk al prachtig, maar de redactie liet al direct weten de lat nog hoger te willen leggen. Jeroen Loos kwam het al puike redactie team versterken en gezamenlijk werden de geel-groene schouders eronder gezet.

Je mag het eigenlijk natuurlijk niet over een “eigen” product zeggen, maar wat is deze editie schitterend zeg!! Gooi je VI abonnement en je weekend editie van Dagblad de Prulburger maar bij het oud papier, want het bijna 40 pagina’s dikke Supportersblad is werkelijk van hemelse kwaliteit. De vormgeving, de inhoud. de onderwerpen, de variatie, de diepgang en de kwaliteit, het is echt gewoon genieten!

In het blad wordt ruim aandacht gegeven aan de kleine man (Fortuniors), een diepgaand interview met de mens Martin Masset, een inkijk en hommage aan de vriendschap van Fortuna met de Genkies, een ode aan de TGV en de Fortuna Veteranen en ga zo maar door. Vele uren leesplezier zijn gegarandeerd!

Leden van het Fortuna Supporters Collectief kunnen komend weekend het nieuwe magazine al gratis afhalen. Op Zaterdag kan dit voorafgaand en na afloop van de wedstrijd tegen FC Oss in het supportershome. Neem je pasje uiteraard ff mee. Indien je deze zaterdag niet kunt, is het magazine ook afhaalbaar rondom de thuiswedstrijden in het supportershome. Niet-leden kunnen het magazine vanaf vandaag ook kopen à €3.

Bron: Fortuna-SC