De voetbaltafel in Sittardse ambiance (do. 19.00 uur)

De voetbal tafel is een discussie programma waarbij er over Fortuna Sittard gesproken wordt. Dit altijd in een positieve en constructieve sfeer en met als doel de Fortuna Sittard beleving nog verder te laten groeien. Benieuwd wat aanstaande Donderdag 24 feb. op het programma staat? lees dan snel verder.

De voetbal tafel van deze maand gaat een echte ‘Zittesje’ aangelegenheid worden en zeg nu zelf, dat kan uiteraard ook niet anders met de ‘Vastelaovend’ voor de  deur.  De gasten aan de voetbaltafel zijn oud-stadsprins en Fortuna Sittard fysiotherapeut Jeroen Dieteren en de uit Broeksittard afkomstige international Willy Dullens, die met de tong nog altijd even rap is als dat die vroeger dribbelde.

Onder leiding van Sittardenaar Maurice Nohlmans zal er gesproken gaan worden over de overeenkomsten en verschillen tussen het betaald voetbal van vroeger en nu,  wordt er over de rol en inhoud van de medische begeleiding van heden ten dage gesproken en blikken we vooruit op de razend spannende eindsprint van deze competitie. Dit in een lichte ‘Vastenlaovend ambiance’ waarbij het Sittardse duo Jesse en Jesse voor het nodige vermaak zal zorgen. Kijken dus!

De uitzending wordt via Facebook en Youtube van Fortuna SC aangeboden vanaf Donderdag 24 feb. om 19.00 uur. Uiteraard is die daarna terug te zien op ons Youtube platform, welke hier te vinden is.

Ps: abonneer je op dat kanaal en dan krijg je steeds meldingen als er nieuwe media is geplaatst!

Geef een reactie