De voetbaltafel met Sjoerd Ars (23.08 / 19.30 uur Live!)

Fortuna Sittard is weer aan het nieuwe seizoen begonnen. De club uit Sittard kende nogal wat tegenslagen in de voorbereiding en ook het geduld van de fans om hun club weer eens in het echt te zien werd door de Covid maatregelen erg op de proef gesteld. Maar het wachten was de moeite waard, want in een spannend openingsduel tegen FC Twente bleven de drie punten gewoon in Sittard: 2-1!. Een droomstart voor de geel-groenen!

Uiteraard zorgde dit voor veel passionele momenten die allemaal zijn vastgelegd door de reporters van Fortuna SC TV, want ook Fortuna SC TV keert terug. .en hoe! Elke maand zullen er twee uitzendingen via de social media kanalen van de supporters vereniging Fortuna SC (facebook en Youtube) geheel gratis worden aangeboden.  Er zullen daarbij twee type uitzendingen zijn, 1 maal per maand zal er een reguliere uitzending zijn en 1 maal per maand hebben we een live voetbaltafel , waarbij naast wedstrijd,- en sfeerbeelden er ook prominente gasten zijn waar de laatste Fortuna Sittard ontwikkelingen mee besproken zullen worden.

De voetbal tafel gast: Sjoerd Ars
Op maandag 23 augustus a.s. (19.30 uur) zal de eerste voetbaltafel zijn. Naast veel sfeerbeelden rondom de openingswedstrijd tegen FC Twente, een interview met  trainer Sjors Ultee en de opening van de nieuwe City Fanshop mag onze eerste gast er ook zijn: Sjoerd Ars. Sjoerd is niet alleen de topscorer aller tijden van de Eerste divisie, maar belangrijker nog, ook de technisch manager van Fortuna Sittard en dus eindverantwoordelijk voor de selectie en transfers. Met de aflopende transfermarkt in het verschiet is dit dus een uniek moment om de transfers en de selectie met onze Technisch Manager te bespreken.

Presentatoren Maurice Nohlmans en Lars Peeters hebben er dan ook erg veel zin in om tijdens deze live uitzending er een boeiend en prettig gesprek van te maken.  Kijken dus!

Geef een reactie