Familiedag!

Mis het niet: de Fortuna Familiedag 2016

Zaterdag 27 augustus is het zo ver. Dan organiseren Fortuna Sittard en Fortuna SC de Fortuna Familiedag!  Zoals de naam al zegt: het wordt een dag voor het hele gezin! De Fortuna Familiedag is dan ook meer dan ‘zomaar’ een Open Dag.

Het programma op hoofdlijnen.
De poorten van ons stadion openen om 12.00 uur. In de sponsorruimte start dan de braderie. Een kwartier later beginnen de rondleidingen door het stadion.

De laatste rondleiding start om 13.15 uur. Dat is namelijk het moment waarop de selectie en staf in de sponsorruimte worden voorgesteld. Aansluitend (rond 14.00) geven Paul van der Kraan en Isitan Gün een update over de organisatorische en algemene zaken bij de club.De nieuwe eigenaar van Fortuna Sittard is samen met zijn zakenpartners al veelvuldig te zien in Sittard en hoort dus, samen met zijn familie, nu bij de grote Fortuna Sittard familie!

Om 15.00 uur is er in het stadion vervolgens de spannende U19 bekerwedstrijd tegen Zeeburgia. Altijd leuk om de nieuwe talenten aan het werk te zien onder het genot van een hapje en een drankje. De gehele dag wordt uiteraard ondersteund met een DJ, vermaak voor de kids, lekkere hapjes en drankjes en lekker veel geel &  groen!

Afhalen certificaten. (waar: Fortuna Sc stand, wanneer: 12.00-15.00)
De Fortuna SC hecht er zeer veel waarde aan dat de certificaten bij de juiste persoon terecht komt. Dat betekent dat wij alleen certificaten uitgeven aan mensen die op onze lijst staan en die een geldig Identiteitsbewijs kunnen laten zien. Indien je voor anderen het certificaat wil afhalen kan dat, maar ook hiervoor geldt dat je dan het geldige ID van die persoon moet kunnen laten zien. In beide gevallen zal een kopie van de betreffende ID niet worden geaccepteerd.

De Fortuna SC stand.
In de Fortuna Sc stand kun je verder je Fortuna SC lidmaatschapskaart voor 2016-2017 ophalen, (of nog lid worden uiteraaard) ligt er een prachtig kado voor de Fortuniors te wachten, kun je je opgeven voor de uitwedstrijd naar Jong FC Utrecht en  kun je op basis van een geldig ID je Certificaten ophalen.

Het belooft letterlijk en figuurlijk een warme dag te worden.  Dus kom met je hele familie naar de (gratis) Fortuna Sittard Familie dag!