Fans komen hun belofte na: 125.000!!!!!!!

Het kan jullie simpelweg niet ontgaan zijn dat Fortuna Sittard bezig is met het uitgeven van ongeveer een kwart van haar aandelen. Hiermee moet voor 1 maart as.  900.000 euro worden opgehaald welke nodig is om dit seizoen uit te kunnen spelen. Een meer dan behoorlijke uitdaging, maar daar heten we dan ook Fortuna Sittard voor!

De categorie C: Het geld en aandelen van en voor de Fans.
Het geld van de aandelen wordt enerzijds opgehaald bij zakelijke relaties (categorie B aandelen) en anderzijds bij Supporters (categorie C aandelen). De bijdrages van de supporters komt op 1 maart as op één (notariële) rekening te staan en, indien er in totaal voldoende geld is opgehaald, worden er aandelen (en certificaten) van gekocht  welke dan door een nog op te richten Stichting Administratiekantoor Fortuna Sittard (STAK) beheerd zullen worden.

Het geld van de supporters komt nu (voor 1 maart) of rechtstreeks binnen (op de rekening van) bij de notaris of het geld wordt verzameld door de Fortuna SC. Het verzamelde geld van de Fortuna SC zal uiteraard voor 1 maart vervolgens ook aan de notaris worden overgemaakt.

Fortuna Sittard fans halen ongeveer 125.000 euro op!
Een week geleden heeft de FortunaSC de belofte aan Fortuna Sittard gedaan om maximaal haar best te doen om samen met alle fans, -bv Red Fortuna- en andere particuliere initiatieven het enorme bedrag van 50.000 euro voor 1 maart op te halen. Een meer dan gigantische uitdaging.

De Fortuna SC heeft inmiddels het fantastische bedrag van 82.000 euro over gemaakt aan de notaris! waarvan 20.000,- door het FortunaSC bestuur namens al haar leden ingelegd is als startbedrag. In dit bedrag zitten ook de machtigingen die bij de thuiswedstrijd tegen Oss zijn ingevuld, want dit is door een bestuurslid van de Fortuna SC voorgeschoten zodat dit nog op tijd aan de notaris overgemaakt kan worden.

Er is echter meer fantastisch nieuws! We kunnen melden dat door de inzet van andere supporters een dikke 40.000 euro rechtstreeks overgemaakt is aan de notaris. Dat betekent dat de Fortuna Sittard fans samen ongeveer 125,000 euro hebben opgehaald .

namens alle fans van Fortuna Sittard!