Matchday: We shall not be Moved!

De wedstrijd Fortuna Sittard tegen Oss is helaas meer beladen dan die sportief gezien zou moeten zijn. Rationeel gezien kan het immers gewoon de laatste thuiswedstrijd in het bestaan van de oudste betaald voetbal vereniging van Nederland zijn. Iets waar overigens niemand aan wil denken. De fans hebben dat finale lot echter helaas niet zelf in de hand, maar dat wil niet zeggen dat zij machteloos moeten toezien hoe de “big boys” aan het onderhandelen zijn over de BVO of hoe zogenaamde (duurbetaalde) Limburgse coryfeeën op lokale televisie mooie praatjes hebben FC limburg. Wij zijn Fortuna Supporters en wij komen altijd en overal op voor onze voetbalclub. “what else?” zou Clooney zeggen.

Rondom de wedstrijd van Fortuna Sittard tegen Oss organiseren diverse groeperingen binnen de Fan scene dan ook acties. Bij deze willen wij er namens de Fortuna SC een tweetal uitlichten: (1) De speciale Certificaten actie welke vrijdagavond wordt opgezet en (2) de unieke groepsfoto van de Fortunafans om 19.30.

1. De speciale certificaten actie.
Speciaal voor de fans is het mogelijk om vrijdagavond in het supportershome een schriftelijke overeenkomst te tekenen die de FortunaSC machtigt  een door u gekozen bedrag giraal te inkasseren waarvan dan  aandelen van gekocht zullen worden. In de praktijk zal dit betekenen dat wij uw bijdrage iets na 1 maart binnen zullen krijgen, maar wij zijn ervan overtuigd dat uw bijdrage ten alle tijden niet voor niets zal zijn. In het scenario dat het per 1 maart over en uit is krijgt u uw geld uiteraard geheel terug (of we vernietigen de machtiging). Wij zijn er echter van overtuigd dat als we het net niet op 01 maart redden de KNVB de BVO dan een paar dagen tot weken uitstel zal geven. In dat geval is uw bijdrage niet alleen ruim op tijd, maar dn dat geval zelfs cruciaal. Mocht alles per 1 maart in kannen en  kruiken zijn is uw bijdrage ook perfect, want dan hebben de supporters door uw bijdrage meer aandelen en heeft Fortuna Sittard meer cash om er de noodzakelijke verbeteringen mee door te voeren. U heeft dus niks te verliezen, alleen te winnen.

Om dat “win” gevoel ook te belonen stelt een nieuw Limburgse Bierhuis (Limbrews.nl) voor de eerste 48 donateurs die vrijdag in het supportershome een certificaat kopen (36 euro) een gratis flesje speciale “Limburgse Peel Ale” (voor de kenners een IPA) ter beschikking. Een uniek kado voor een unieke prestatie.

2. Groepsfoto voor de fans.
Linksom of rechtsom wordt de thuiswedstrijd bijzonder!. Dit unieke moment willen we dan ook voor onszelf vastleggen, al was het maar omdat we ook hartverwarmende support gaan krijgen van fans uit Engeland, Duitsland en België. Praktisch gezien betekent het dat we iets voor 19.30 uur een groepsfoto zullen maken voor / in de buurt van het supportershome.

Neem gerust je vlaggen en vrienden mee. Iedereen is welkom.Uit alle windstreken  zullen er namelijk fans komen om niet alleen Fortuna Sittard positief te steunen, maar met name ook om respect te tonen aan de echte fans die blijven strijden voor hun club.

Prachtig, want dat is waar voetbalbeleving nu in pure essentie om draait.

“Fortuna Fan ben je niet voor even, maar voor je hele leven.”

3. Veiling collectorsitems van/door Richard Coenen

Wil je nog bieden en Fortuna helpen in haar overlevingsstrijd doe het dan snel.

De Fortuna veiling hier op Richard zijn Facebook zal vrijdag 26 februari om 12 uur sluiten. Zodra hij in een reactie bij de betreffende foto de winnaar(s) bekend heb gemaakt is dus het bieden op dat item gesloten. Winnaars kunnen de prijs dan rondom de thuiswedstrijd Fortuna – Oss tegen contante betaling (gepast du s) in ontvangst nemen in de ontvangsthal van het stadion.

Richard zal er aanwezig zijn van 18.45 uur tot 19.45 uur. En z.s.m. na de wedstrijd zal hij nog een uur aanwezig zijn in de ontvangsthal van het Fortuna stadion. Dus voorlopig kan je nog bieden tot vrijdag 26 februari, 12 uur.

Link: Richard’s Fortuna Veiling

Bron: kiprich