Fanshop vrijdag open tussen 17.00-20.00

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen heeft de fanshop een nieuwe lading producten te koop. Op de fandag waren de eerste artikelen al zichtbaar, maar zal Vrijdag (vandaag) tussen 17.00 uur en 20.00 uur een nieuw verkoopmoment zijn. Benieuwd welke nieuwe artikelen er te koop zijn? Kom dan een kijkje nemen in de fanshop.

Nieuwe producten
Een van de nieuwe artikelen is het Fortuna Seizoensboek. Een ideaal boekje om alle gegevens van de wedstrijd te noteren. Van iedere wedstrijd is er een apart overzicht waarop je de stand, wissels, doelpuntenmakers en gele/rode kaarten kan noteren. Een exemplaar dat niet mag ontbreken bij onze echte fans. Ben jij niet in staat om naar de fanshop te komen? Vanaf volgende week worden alle nieuwe items aan de webshop toegevoegd.

Bedrukking
Heb jij tijdens de fandag een shirt gekocht met bedrukking? Deze zijn morgen tussen 17.00 en 20.00 uur af te halen bij de fanshop. Ter controle kan er naar een ID-kaart worden gevraagd.

Zittesj goud afhalen.
Fans die het unieke bier Zittesj goud hebben besteld en betaald kunnen dit bij de fanshop afhalen (op vertoon van ID of email).  De grijpvoorraad in de shop is gelimiteerd (er staan steeds 36 flessen), maar wordt uiteraard steeds bijgevuld. Tegen PSV zal na afloop van de wedstrijd iedereen in de gelegenheid zijn het bier ineens bij de fanshop af te halen. Dat staat de hele voorraad daar en is ook losse verkoop mogelijk.

Samen Nao Veure!

Geef een reactie