Ferhat Kaya blijft Fortunees

Doelman Ferhat Kaya speelt ook komend seizoen bij Fortuna Sittard. Beide partijen zijn de gesprekken gestart met de intentie om de samenwerking te verlengen. Nu dit is gelukt, zorgt dit bij de betrokken partijen voor tevreden gezichten.

Ferhat zelf is erg blij dat hij komend seizoen weer het doel van Fortuna Sittard mag verdedigen. ´Fortuna Sittard is een mooie club waar ik vanaf het begin een heel prettig gevoel bij heb en waar ik me thuis voel. Dit gevoel is ontstaan door de waardering van de mensen binnen de club en de enorme steun van onze unieke supporters, die mij laten beseffen hoe bijzonder deze club is.´

Hoofdtrainer Peter van Vossen is eveneens erg tevreden met het aanblijven van Kaya : ´Ferhat is een prima keeper, die heeft laten zien dat hij bij de top van de Jupiler League hoort. Ik ben dus vanzelfsprekend enorm blij dat hij ook komend seizoen nog bij Fortuna Sittard speelt.

´Ik ben enorm verheugd dat Ferhat Kaya ook komend seizoen weer deel uitmaakt van het eerste elftal van Fortuna Sittard. Ferhat behoort tot één van de betere keepers van de Jupiler League en is een echte steunpilaar in de defensie en heeft als ervaren speler bovendien een enorme toegevoegde waarde binnen alsmede buiten de lijnen´, aldus Technisch Manager Charly Chudik.

Namens Fortuna SC feliciteren we Ferhat met een langer verblijf bij onze prachtige club en wensen  hem een zeer succesvol seizoen toe.

Auteur : Harald

Bron : fortunasittard.nl / persbericht