Fortuna / Fortuniors staat centraal in V&D!

Aanstaande zaterdag 27 en zondag 28 september doet Fortuna Sittard weer van zich spreken in het stadshart van Sittard. Onder de bezielende leiding van John van Bommel en Wim Jeurissen (beide bestuur Fortuna-Sc) zal onze club dan twee dagen in de schijnwerpers staan op een prominente plek in Sittard: de V&D winkel te Sittard, (gelegen aan de prachtige markt.)

V&D start deze week haar bekende prijzencircus en dit jaar heeft men in Fortuna Sittard een boegbeeld en partner gevonden. Op de eerste etage zal er een hele Fortuna Sittard etalage ingericht worden en van zaterdag van 12.00u tot 18.00u en zondag van 13.00u tot 17.00u zal Fortuna Sittard en de Fortuna-SC ook aanwezig zijn om nieuwe leden te werven voor de Fortuniors (kidsclub). Onze stand kunt u eveneens vinden op de eerste etage.

De mascotte “Fortunior zal uiteraard zelf ook aanwezig zijn alsmede een aantal selectiespelers van Fortuna Sittard . Ideaal natuurlijk om samen mee op de foto te gaan !!!!

Tevens zal er ook aandacht besteed worden aan de Fortuna Jubileum loterij en is er de mogelijkheid om loten hiervan te kopen. Wil je binnenkort een nieuwe Kia Picanto rijden, aarzel dan zeker niet om wat loten te kopen. De kans om een nieuwe auto te winnen was eerder nog nooit zo groot en u steunt tegelijk de jeugdafdeling van de club hiermee.

Om alles in goede banen te leiden zijn we nog op zoek naar een een drietal vrijwilligers die op zaterdag willen helpen en de Fortuna familie positief in het daglicht willen stellen. Voor zondag zijn we compleet.​ Vanuit Fortuna Sittard heeft o.a. jeugdtrainer Robert van der Weert al zijn medewerking toegezegd.  Wil jij of willen jullie ons zaterdag helpen, mail dan even naar webmaster@fortunasc.nl en we sturen je z.s.m. de info toe.

Fortuna SC, Harald