Wees welkom op onze nieuwjaarsborrel! [UPDATE]

Donderdag 17 januari aanstaande organiseert Fortuna SC een nieuwjaarsborrel om op een mooie manier het nieuwe sportieve jaar in te luiden! De nieuwjaarsborrel is voor alle leden van Fortuna SC toegankelijk en vindt plaats in het Fortunahome.

Naast de borrel biedt Fortuna SC, in samenwerking met Fortuna Sittard, onze leden de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze hoofdtrainer Rene Eijer en assistent-trainer Kevin Hofland, welke beide acte de presence zullen geven. Ook zal onze aanvoerder Wessel Dammers aanwezig zijn, alsmede onze goalgetter Finn Stokkers. Vanaf 19:30 uur zullen zij al onze leden te woord staan en zoals gezegd is er genoeg ruimte om vragen te stellen aan de heren.

Om de avond goed voor te kunnen bereiden, willen we onze leden in de gelegenheid stellen om vooraf hun vragen al in te sturen via info@fortunasc.nl. Het insturen kan tot en met aanstaande zaterdag.Wij zullen de vragen bundelen en aanleveren aan de presentator die de avond in goede banen zal gaan leiden.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen volgende week donderdag!

[UPDATE]

In verband met de blessure van aanvoerder Wessel Dammers zal Wessel niet aanwezig kunnen zijn. Hij zal worden vervangen door de aanvoerder van ons MVP-klassement: Mark Diemers!

Geef een reactie