Fortuna Sittard bezig aan goed seizoen

De Jupiler League is inmiddels 16 speelrondes onderweg. Nog 3 wedstrijden en de helft van de competitie zit er al op. Fortuna Sittard presteert buitengewoon goed, zeker in vergelijk met de andere Limburgse BVO’s.  Om in woord en gedachte bondscoach Louis van Gaal te quoten, “we zijn de beste van Limburg!”.

Stand:
9) Fortuna Sittard: 16-23 (+5)
11) VVV Venlo: 16-23 (-1)
13) MVV Maastricht: 16-21 (0)

De nacompetitie lonkt wederom en dat met het gegeven dat trainer Wil Boessen dit seizoen al 6 jeugdspelers liet debuteren. De meest in het oog springende is natuurlijk Bob Vankan. Zlatko Zejnilovic, Dion Watson, Thiemo Vanmaris, Sjoerd Linssen, Davy Hodselmans completeren het zestal debutanten. Een buitengewoon knappe prestatie.

Ook buiten het veld timmert onze club hard aan de weg. Met dank aan Fitland is er sinds enige tijd daadwerkelijk iets te beleven op Fortuna stad. Fitnesscentra, scholen, brandweer en waarlijk wordt ook weer aan het stadion gebouwd. Al bij al gaat het Fortuna Sittard onder directeur Martin Masset voor de wind. Het nodige geduld, een beetje geluk en keihard werken betaalt zich dit seizoen uit.

Jammer dan ook dat de toeschouwersaantallen in ons stadion, welke tot het eind van het seizoen is omgedoopt tot Offermans-Joosten stadion, achter blijven op de meetbare vooruitgang van onze BVO. Onze club verdiend meer support. Uw support!

Op vrijdag 22 november 2013 speelt Fortuna Sittard haar volgende thuiswedstrijd tegen koploper FC Dordrecht. Een prachtig affiche. Een strijd voor play-offs plekken en het kampioenschap in de Jupiler League. Betere affiches krijg je dit jaar niet meer en onze club hoopt dan ook op veel belangstelling en is strategisch de voorverkoop voor deze wedstrijd reeds begonnen.

Online bestelt u kaarten hier , offline kunt u terecht bij Wilsport. Hopelijk dat oude tijden herleven deze 22ste november. Fortuna Sittard verdiend uw aandacht!

Nawoord: komende zondag speelt Fortuna Sittard een uitwedstrijd tegen Jong FC Twente. Een lastige pot voetbal want ook de Tukkers kennen een interland weekend en een Ajax scenario ligt voor  de hand: alle niet-internationals zullen zondag wel aantreden in Jong. Mogen we ons na dit weekend ook nog de beste noemen van Limburg?

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen