Fortuna Sittard wilt volle bak tegen Ajax

De eerstkomende thuiswedstrijd tegen Jong Ajax hanteert Fortuna Sittard een aangepast tarief voor de losse kaartverkoop. Voor de N-Side, Vak C, D, E, Fun en Zuid zijn alle kaarten verkrijgbaar voor slechts € 5,-.

Dus kom met iedereen die je kent naar het stadion om Fortuna Sittard tegen Jong Ajax te steunen in de strijd om een plek in de Play-Offs!

Je kunt je kaarten heel gemakkelijk en snel online bestellen. De kaarten worden dan netjes toegezonden. Ook kun je bij Wilsport terecht in de voorverkoop of op de wedstrijddag vanaf 19:00 uur bij de kassa’s van het Offermans Joosten Stadion.

Het is de ambitie van Fortuna Sittard om de Play-Offs te halen. 6 Wedstrijden op rij is Fortuna Sittard al ongeslagen en de laatste thuiswedstrijden in het Offermans Joosten stadion leverden veel doelpunten op. Het uitduel tegen de Amsterdammers werd met liefst 0-3 gewonnen door de Fortunezen. Om de Play-Offs te bereiken heeft Fortuna Sittard de steun van de supporters dan ook hard nodig. Hierdoor heeft Fortuna Sittard besloten de toegangskaarten voor de eerstvolgende thuiswedstrijd voor eenieder € 5,- te maken!

Algemeen directeur Martin Masset legt de actie uit. “Wij doen er als club alles aan om de Play-Offs te halen, dit zag men afgelopen vrijdag ook terug aan de werklust van de spelers. Wij willen daarom iedereen oproepen om Fortuna Sittard de laatste wedstrijden te supporteren en de spelers te steunen.  Te beginnen de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Jong Ajax. We verkopen de tickets eenmalig voor € 5,-, en willen hiermee de aanzet geven om een goed gevuld stadion te krijgen. Ik roep dan ook iedereen op om vrijdag 21 maart naar het stadion te komen.”

Bron Fortuna Sittard; namens Fortuna SC, Edgar Lucassen