Fortuna wint weer van Mvv: 3-0 !!!!!!!!!!!!

Kevin Hofland blijft als nieuwe trainer ongeslagen. Na een gelijkspel tegen de nr. 4 en de nr 2 van de eerstedivisie was de beleving en de hand van Hofland in de derby tegen MVV Maastricht duidelijk aanwezig. Met twee nieuwe backs en beide centrum spitsen in het elftal begonnen de geel-groenen fel en overtuigend aan de wedstrijd. Met rust had de stand al op 3-0 kunnen staan, maar dankzij een schitterende treffer van de verbeten  Dianessy mocht Fortuna Sittard “blij”  zijn dat het vlak voor de thee 1-0 werd.

In de 2e helft een iets feller Mvv (maar niet te vergelijken met de weerstand van de Zweden 😉 )., maar na de nodige kansen en ballen op de paal, gescoorde en gemiste penalty’s en een lekkere goal en dito juich-actie gaf het scorebord na afloop een duidelijke score aan: 3-0.  Hiermee wint Fortuna Sittard voor de 2e maal dit seizoen van de rivaal uit Maastricht.

Door het puntverlies van Emmen staat Fortuna Sittard weer wat steviger op de 3e plek en blijft het zicht houden op de plaats die recht geeft op een echt feestje 🙂 Mocht dat niet lukken is er geen man overboord, want dan is het niet onmogelijk dat Fortuna Sittard dit seizoen nog twee derby’s gaat spelen… 🙂