Doe jij ook mee aan de  Fortuniordag! (18.10)

De Fortuna SC heeft een groot aantal ambities. Een ervan is om een nieuwe generatie Fortunezen bekend te maken met het geel-groene virus. En hoe kunnen we dat nu beter doen dan een aantal fantastische events voor onze Fortuniors leden aan te bieden !

Het eerste najaars-event komt er dan ook al aan, de Fortuniordag, welke op 18 oktober om  13.00u in het Stadion van Fortuna Sittard zal plaatsvinden. Het programma is zeer gevarieerd en heeft dus voor ieder wat wils. Zo is er een boeiend bezoek aan (het interactieve) het spiksplinternieuwe Fortuna-museum, kun je gamen in de Fortuna Sittard “E-sport room”, mag je je eigen Fortunashirt schilderen en  voor de “dappere” is er de mogelijkheid om een heus spelersinterview te doen. Wauw!

Het programma is enkel voor Fortuniors leden (had je maar lid moeten worden he 🙂 . Aanmelden kan via mail naar fortuniors@fortunasc.nl  Ouders / begeleiders welk lid zijn van Fortuna SC krijgen (van Fortuna SC)  gratis toegang tot het Fortunamuseum, ouders / begeleiders welke geen lid zijn van Fortuna SC betalen contant bij aankomst in Fortunamuseum een gereduceerd tarief van slechts €2,50.

Tot bij Fortuna Sittard, tot bij de Fortuniordag!

Geef een reactie