Gedragsregels

” Vrijheid van mening is niet alleen een principieel recht.. het is ook een verantwoordelijkheid ”

Lees onze regels hieronder en bevorder de echte Voetbalsfeer!

1. Huisregels voor de bezoekers van dit forum

1.1 Namen en het gebruik van nicknames en/of aliassen
Om aktief deel te kunnen deelnemen aan alle interactieve elementen van FortunaSc.NL dien je een accoun t op de webiste te hebben aangemaakt en betalend lid te zijn. Je kunt gebruik maken van een  nickname, maar deze is altijd gekoppeld aan je lidmaatschapsnummer. Daardoor zijn alle schrijvers op de website bij de redactie van de webiste bekend. Op het gastenboek zijn ook Facebook geberuikers welkom.

1.2 Omgangsnormen
Op FortunaSC.nl gelden de normale Nederlandse beleefdheids- en omgangsnormen. Bij overtreding hiervan kan uitsluiting van deelname het gevolg zijn (ban). Een ban is in principe onherroepelijk en wordt niet ongedaan gemaakt tenzij aangetoond kan worden dat de beslissing om een user te bannen op foutieve gronden wordt genomen.

1.3 Ongewenste zaken
Racisme, (Neo-)nazisme, flamen, oplichtingspraktijken, materiaal, illegale downloads en/of reclame daarvoor leveren ook direkt een ban op. Deze regel geld voor zowel nicknames, avatars en de inhoud van eventuele geplaatste berichten.

1.4 Spam
Spam, of in goed Nederlands gezegd: ongewenste reclameuitingen ter promotie van commerciële of andere websites waarbij persoonlijk gewin van de eigenaar voorop staat, worden niet getolereerd en verwijderd na verificatie van eventuele links door een moderator. Bij herhaaldelijk negeren van waarschuwingen door een moderator kan uitsluiting het gevolg zijn.

1.5 Meerdere gebruikersnamen op één IP-adres
Het is in principe toegestaan om op één IP-adres meerdere gebruikersnamen te hebben. Immers is het mogelijk dat er in één huis meerdere gebruikers zijn. Tenzij iemand hiervoor een gegronde reden heeft, is het echter niet toegestaan om per persoon meerdere gebruikersnamen te hebben.

1.6 Synoniemen
Op FortunaSC is het toegestaan om onder synoniemen te discussiëren. Het is met andere woorden een vrije keuze om je onder je eigen naam of onder een alias te registreren. Worden er echter door één persoon onder valse ID’s berichten geplaatst teneinde onvrede onder de forumleden te veroorzaken, of wordt het privilege van anoniem reageren misbruikt, dan zal  hiertegen streng optreden worden: ban!

1.7 IP-adressen
De forumleiding hecht grote waarde aan transparantie en plaats dus ten alle tijden van gasten het IP adres.

2. Berichten en reacties

2.1 Nieuwe berichten
Nieuwe berichten kunnen door elke gebruiker geplaatst worden.

2.2 Reageren op bestaande berichten
Reageren op berichten is de kern van een forum, maar vergewis jezelf ervan of je bijdrage thuishoort in het bewuste topic, en of het daadwerkelijk iets aan de lopende tread toevoegt.

2.3. Moderating
De moderators kijken alleen achteraf mee. Vooraf elke bijdrage beoordelen kost te veel tijd. Ook laadt het de verdenking op ons dat we de bijdragen willen sturen. Dat wilt u niet, dat willen wij niet. U bepaalt met uw bijdragen de inhoud en de toon van dit forum. Wel staat het de redactie vrij om – zonder kennisgeving – reacties te verwijderen die niet aan de hierboven genoemde spelregels voldoen.

2.4.Bannen
De redactie behoudt zich tevens het recht voor om gebruikers die stelselmatig bovenstaande spelregels overtreden zonder nadere berichtgeving de gehele toegang tot het forum te ontzeggen.  FortunaSC.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor reacties op dit forum

3. Copyright en plagiaat

3.1 Copyright disclaimer
Wees aub zeer terughoudend met het posten van foto’s en/of teksten die niet van jezelf zijn. FortunaSC,NL is niet verantwoordelijk voor de door de gebruikers geplaatste informatie.

3.2. Auteursrecht
Op alle content, dus ook op de inhoud, foto’s en filmpjes geldt de Auteurswet 1912. Dit betekent dat overname van materiaal alleen mag na schriftelijke toestemming. Foto’s blijven altijd eigendom van de fotograaf.

4 Reclame op FortunaSC.nl

4.1. Reclame
Handelaren zijn niet toegestaan om advertenties op het forum te plaatsen. Wij verwijzen daarvoor naar onze sponsor,- en reclame mogelijkheden

Tot besluit wensen wij je veel lees- en leerplezier op FortunaSC.nl