Gezellige Open Dag 2019 druk bezocht

Duizenden fans hebben weer genoten van de Open dag van Fortuna Sittard. Er was weer veel prachtige merchandise voor de vele bezoekers, uiteraard aangevuld met het afhalen van seizoenskaarten en ledenpasjes. Daarnaast waren er ook weer de  goede doelen, diverse kids entertainment en enkele beroemde drank wagens.

De Fortuna SC heeft zo’n 500 ledenpasjes aan de leden weten te verdelen. De  leden die hun pasje niet hebben kunnen op halen zullen hun Fortuna SC pasje op het bij ons bekende huisadres toegestuurd krijgen. Uiteraard kunnen kinderen en volwassen nog gewoon lid worden. Dat kan eenvoudig door HIER het online fomulier in te vullen.

De meeste fans kwamen uiteraard om een glimp of beter nog, een handtekening van hun favoriete speler te krijgen! De spelers deden het met veel verve, waarbij onze nieuwe Finse spits zelfs tot laat in de middag een partijtje voetbal met de kids speelde.

Al met al een prima open dag voor jong en oud. De club en de fans kunnen zich nu gaan opmaken voor de eerste wedstrijd;  uit naar Az.

 

Geef een reactie