Gratis entree Fortuniors bij Fortuna – Helmond!

Fortuniors opgelet, Pasen vieren we in het stadion!
Het wordt een bijzondere dag op maandag 2 april. Op tweede paasdag speelt Fortuna thuis tegen Helmond Sport en zijn we, zo aan het einde van het seizoen, nog steeds in de race om kampioen te worden!
De supporters van morgen moeten hier natuurlijk bij zijn, want er is geen betere gelegenheid dan een middagwedstrijd om de Fortuniors nog fanatieker te krijgen dan ze al zijn. Het paaszonnetje en de activiteiten bij het supportershome doen de rest!
Fortuna Supporters Collectief nodigt alle Fortuniors uit om deze wedstrijd gratis te bezoeken. We regelen ook een kaartje voor een volwassen begeleider, samen kunnen jullie dan plaatsnemen op de Funtribune in het stadion.
Het plezier begint al voor de wedstrijd, want vanaf 13:30 is iedereen welkom bij het supportershome. Dankzij onze sponsor Jamin Sittard ligt er een traktatie klaar voor de aangemelde Fortuniors. Er is een springkussen voor de kinderen, daarnaast zorgen wij ook voor een hapje en drankje.
Op vertoon van je lidmaatschapspas haal je hier ook je kaartjes op voor de wedstrijd. Het supportershome bevindt zich links naast de hoofdingang van het stadion.
Programma:
13:30 Supportershome: afhalen kaarten en traktatie. Consumptie en paaseieren/paasbrood.
14:30 Funtribune: Fortuna Sittard – Helmond Sport
Kom je ook?
Stuur dan voor vrijdag 30 maart een email naar fortuniors@fortunasc.nl . Vermeld hierin in ieder geval de naam en leeftijd van de Fortunior(s) die aangemeld worden, inclusief het aantal volwassenen waar we ook een kaart voor kunnen klaarleggen (maximaal 1 volwassene per Fortunior).
Natuurlijk bedanken we naast Jamin ook de club voor het beschikbaar stellen van de kaarten!
Meer kinderen (die geen Fortunior zijn) of volwassenen meenemen? Hiervoor koop je gemakkelijk een kaartje online op www.fortunasittard.nl .
Op naar een vol stadion!