Groepsdiscussies Fortuna Sittard Supporters

Beste Fortuna Sittard supporter,

Mijn naam is Siebe Munten en momenteel doe ik binnen Fortuna Sittard onderzoek naar de supportersbeleving van de supporters. De afgelopen jaren is het gemiddelde supportersaantal flink gedaald en binnen de club leeft de vraag; hoe is het mogelijk dat er het supportersaantal is gedaald en wat kunnen we er aan doen om weer meer supporters in het stadion te krijgen.

In de week van 3 t/m 7 april worden er in het Fortuna Sittard stadion groepsdiscussies georganiseerd waarbij iedereen welkom is, en zijn verhaal kwijt kan over de vraag die leeft binnen de club. Binnen de discussies wordt er besproken wat volgens de supporters de redenen zijn dat de supporters minder vaak naar het stadion komen. Verder wordt er ook al gesproken over mogelijke oplossingen voor dit probleem.

De groepsdiscussies gaan plaatsvinden in de week van 3 t/m 7 april 2017. Hieronder een overzicht op welke dagen en tijden de discussies plaatsvinden.

Maandag 3 april: 17.00 uur t/m 18.30 uur

Dinsdag 4 april: 17.00 uur t/m 18.30 uur

Woensdag 5 april: 17.00 uur t/m 18.30 uur

Donderdag 6 april: 17.00 uur t/m 18.30 uur

Vrijdag 7 april: 17.00 uur t/m 18.30 uur

Wil jij deelnemen aan een van deze discussies, dan kun je jezelf aanmelden door een mail te sturen naar siebe.munten@home.nl . In deze mail vermeld je, je eigen naam, de datum en het tijdstip dat je mee wilt doen aan de groepsdiscussie. Per groepsdiscussie doen maximaal 10 personen mee en deze duren ongeveer anderhalf uur.

Mocht je zelf nog mensen kennen die ook mee willen doen aan deze groepsdiscussies, laat ze zich dan ook aanmelden door een mail te sturen.

Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal willen mee werken om Fortuna Sittard een beter inzicht te geven waar ze aan moeten denken om het gemiddelde supportersaantal weer omhoog te krijgen en samen ‘NAO VEURE’ te gaon!

Met vriendelijke groet,

Siebe Munten

Fortuna Sittard