Happy X-mas and Holidays

Het jaar 2013 loopt op zijn einde en het voetbalseizoen 2013-2014 is halverwege. 2013 zal de geschiedenis in gaan als een belangrijk en historisch jaar zowel in de geschiedenis van Fortuna Sittard als in de geschiedenis van de supportersscene van Fortuna Sittard.

In de laatste dagen van 2013 werden wij na jarenlange onzekerheid eindelijk verblijd met de mededeling dat het stadion van Fortuna Sittard verkocht is aan Fitland.

Maar 2013 gaat ook de geschiedenis in als het jaar dat alle belangrijke supportersgroeperingen de handen ineen hebben geslagen en besloten hebben voortaan als één vereniging verder te gaan. Het Fortuna Supporters Collectief, ook wel FortunaSC genoemd, was daarmee een feit.

In juni 2013 ging deze nieuwe vereniging van start en groeide in enkele maanden tijd uit tot de grootste supportersvereniging van Fortuna Sittard met meer dan 350 leden. Het is fantastisch te ervaren hoeveel energie en creativiteit aanwezig is bij onze vrijwilligers. Zonder de inzet van deze tientallen vrijwilligers was het niet mogelijk geweest om met deze jonge vereniging zoveel werk te verzetten en zoveel activiteiten te ontplooien als de afgelopen maanden het geval is geweest. Wij zitten nog vol ideeën en wensen. Het nieuwe jaar 2014 wordt daarom ongetwijfeld even bruisend en swingend als 2013.

Voor nu wensen we jou en je familie de allerbeste wensen voor het komende jaar, geniet van de feestdagen!

Het Bestuur van het Fortuna Supporters Collectief
Voorzitter Marc Verjans
Secretaris Wim Jeurissen
Penningmeester Joep Pustjens
Remco Lucassen
Peter Schols
John van Bommel
Rick Gruijters