Heerlijke editie van DD cup 2016!

Op zaterdag 4 juni was het dan zo ver. 13 teams uit BelgiĂ« en Nederland gingen de sportieve strijd op en buiten het veld met elkaar in Sittard Oost aan. De fanatieke fans van Geel, Genk en Fortuna Sittard maakte er een ware happening van. Een echt “slachtveld” met als gevolg 🙂  Kramp bij veel spelers, een keeper die in zijn eigen goal zijn roes ging uitslapen, zinderende wedstrijden, prachtige sportieve duels, een verrassend sterk Geel (op en buiten het veld) en verbroedering de hele dag zoals  het hoort. Het was in 1 woord: heerlijk.

Dan de prijzen. De eerste prijs ging naar de titelverdediger, de Welcome Refugees :). Ze wonnen de finale met 4-0 van het verrassend sterke Grasshoppers uit Geel. De 3e plek ging na penalty’s naar Sittard Youth en de eervolle 4e plek was voor Drughi Genk. De zuipcup werd eervol gewonnen door FC Darko, een terechte naam voor dit Zuip team. Eervolle vermeldingen overigens ook voor Nieuwstad en Sittard Youth5th. De Stijn cup ging dit jaar naar de Sittard Youth die met captain Randy voorop trots moge zijn op hun prestaties en bijdrage. Klasse!.

De organisatie wenst bij deze dan ook alle spelers, scheidsrechters en vrijwilligers te bedanken voor hun bijdrage aan dit toernooi. Echt super.