Het 50e jaar voor de Fortuna Sittard supporter

Op 1 juli 2018 viert Fortuna Sittard haar 50e verjaardag, dit betekent dat de club dit jaar voor het 50e jaar gesteund wordt door haar supporters. Deze aanloop naar het echte jubileum vieren we dan ook met een speciaal logo en een aantal mooie acties door en voor supporters!

De supportersvereniging wil van dit jaar echt een heel, heel bijzonder jaar maken. Hieronder volgen al enkele voorbeelden, maar als supportersvereniging hebben we dit seizoen nog veel meer voor jullie in petto!

Ledenpas
De ledenpasjes zijn weer gedrukt, met dank aan onze vaste sponsor Schols Schoenmode uit Maasbracht! In de komende weken worden deze voorzien van de leden informatie zodat wij ze tijdens de Open Dag opgehaald kunnen worden.

Supportershome
Er wordt op dit moment heel hard gewerkt in het supportershome. Met dank aan een aantal zeer gewaardeerde vrijwilligers wordt er gepoetst, opgefrist en vooral hard gewerkt aan een betere uitstraling en sfeer richting het nieuwe seizoen! Op 18 augustus wordt het nieuwe home geopend, we luisteren dit op met een knallende party, hierover snel meer informatie!

Merchandise
Het 50e jaar Fortuna Sittard verdient ook speciale merchandise. We wachten momenteel op een drukproef van een vijftal collectors items in serie. Wanneer de productie verloopt zoals we hopen kunnen we de eerste aanbieden tijdens de Open Dag! We laten jullie nog even in spanning…

Voetbalpoule
Ben jij met afstand de beste kenner van de Jupiler League, maar krijg je geen erkenning wanneer je dit verkondigt in het supportershome? Daar gaan we verandering in brengen! Volgende week lanceert Fortuna SC een voetbalpoule, met prijzen voor de top 3 (Fortuna SC leden) en eeuwige roem voor de winnaar! Op onze website en via social media lees je vanaf volgende week hoe je mee kunt doen.

Heb jij ook zin om de handen uit de mouwen te steken, een bijdrage te leveren aan de supportersbeleving? Meld je dan nu aan bij Fortuna SC, mail ons op info@fortunasc.nl. Alle hulp is welkom en wordt gewaardeerd! Wanneer je nog geen lid bent van Fortuna SC, kijk dan eens hier .

De club leeft  en wij supporters leven op!

#samennaoveure