Hoor wie klopt daar kindertjes…

Hans Erkens slaapt alleen nog maar op kantoor

Supporters van Fortuna Sittard zijn op zijn zachtst gezegd niet blij met de mogelijke fusie tussen Fortuna en Roda JC. De fusie is echter nog geen feit en onze directeur Hans Erkens heeft dan ook heel wat uit te leggen. De achterban informeren is toch wel het minst wat je mag verwachten van een directeur die zou moeten vechten voor eigen lijfsbehoud. Dit laatste lijkt een hekel punt, Hans Erkens lijkt zijn tijd en energie namelijk in FC LImburg te steken.

Onze directeur wordt inmiddels dag en nacht bewaakt. Zaterdagavond door maar liefst een 10tal politieagenten die niets of niemand in de buurt lieten komen van het huis van onze directeur. Straten werden afgezet en heel even leek Schinnen deze zaterdagavond oorlogsgebied. Fortuna supporters die wel eens uit de mond van onze zogenaamde directeur willen horen waarom hij de boel belazert werden door de aanwezige politiemacht vriendelijk verzocht te vertrekken.

Mede op verzoek van TOF hielden supporters van Fortuna zich rustig. Onze club is namelijk niet gebaat bij vandalisme. Er zijn nog altijd mogelijkheden om zelfstandig voort te blijven bestaan. Sponsoren en gemeente zijn aan zet. Fortuna is deze dagen dan ook gebaat bij een positieve beeldvorming. Onze complimenten dan ook aan de hevig gefrustreerde fans die deze zaterdagnacht in Schinnen het aftreden van onze directeur wilden eisen.  Het is niet altijd makkelijk om emotie te controleren. De nacht verliep rustig, Schinnen veranderde alsof er niets aan de hand was weer in het verlaten dorp dat het altijd is geweest.

Voor u wat foto’s van zaterdagnacht, let u ook eens op de laatste pic.

Nawoord: ook Roda JC supporters zijn niet blij met de voorgenomen fusie. In Kerkrade moest de politie wat supporters oppakken wegens vandalisme. Onderstaande foto vinden wij wel ludiek en willen we u dan ook niet onthouden.