HOT: Informatie ticketverkoop play-offs

Naar aanleiding van de hoge opkomst bij de voorverkoop op zaterdag en zondag bij WilSport is er besloten om maandag een extra voorverkooppunt in te richten en de kassa’s in het stadion vroeger te openen. U heeft maandag (28 april) nog de volgende mogelijkheden om aan kaarten voor deze 1e play-off wedstrijd (aanvangstijd: 18.45 uur) te komen:

– WilSport, Steenweg 51 in het centrum van Sittard: van 13.00 tot 18.00 uur

– Het supportershome van het Offermans Joosten Stadion: van 10.00 tot 17.00 uur

– Kassa’s bij het stadion: vanaf 17.30 uur

Door vroeg naar het stadion te komen voorkomt u de drukte bij de kassa’s in het stadion en bij de parkeergarage. In tegenstelling tot de play-off wedstrijden na afloop van het vorig seizoen worden de prijzen nu niet verhoogd. Dit betekent dat voor de play-off wedstrijden dezelfde prijzen worden gehanteerd als bij reguliere competitiewedstrijden. Omdat de wedstrijd vroeg begint, geeft Fortuna Sittard kinderen t/m 12 jaar gratis toegang tot deze 1e play-off thuiswedstrijd (legimitatie verplicht). Alle s eizoenkaarthouders krijgen voor alle play-off thuiswedstrijden 50% korting op de reguliere prijs van een entreekaart. LET OP: De korting wordt alleen verstrekt op vertoon van de seizoenkaart zelf.

Parkeerkaarten zijn maandag NIET geldig. Wij verzoeken onze sponsoren/supporters om maandagavond hun parkeerkaart contant en gepast af te rekenen aan de ingang van de parkeergarage/parkeerplaats. Bedrijven / Sponsoren kunnen ook voor de bestelling van hun entree- en/of parkeerkaarten mailen naar tickets@fortunasittard.nl. De kaarten zullen dan worden klaargelegd aan de receptie van het stadion. Eventueel benodigde parkeerkaarten worden per mail verstuurd naar de aanvrager. Voor parkeerkaarten gelden de reguliere prijzen van 7,50 euro (P1) en 3 euro (P2).

VERPLICHTE BUSCOMBI
De buscomissie van FORTUNASC organiseert een VERPLICHTE BUSCOMBI naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen De Graafschap op vrijdag 02-05-2014. De inschrijving vindt plaats rondom de thuiswedstrijd tegen De Graafschap op maandag 28-04-2014. Inschrijven in het supportershome voorafgaand aan de wedstrijd uitsluitend voor leden van 17.15 tot 18.15 uur. Na afloop van de wedstrijd van 20.45 tot 22.00 uur inschrijven voor iedereen. Legitimatie verplicht. De kosten voor leden zijn € 23,- niet leden betalen € 28.,- Losse kaarten zijn niet verkrijgbaar aan de kassa’s van het uitvak bij De Graafschap. Alleen contant betalen tijdens de inschrijving. De bus vertrekt vrijdag 02-05-2014 om 15.15 uur vanaf de voorzijde van het Offermans Joosten Stadion.

Bron: Fortuna Sc en BVO Fortuna Sittard