Info en kaartverkoop uitwedstrijd Sparta Rotterdam

Zaterdag 11 september om 21:00 zal Fortuna Sittard na 560 dagen eindelijk weer een uitwedstrijd spelen met publiek. De tegenstander is Sparta Rotterdam. In dit bericht vind je alle informatie die je nodig hebt wat betreft het bezoeken van deze wedstrijd en het kopen van kaarten.

Wedstrijd is verplaatst naar 12 september 14:30. Vertrektijd bus 11:30. Kaart gekocht en onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn op zondag? Neem dan contact op met de ticketingafdeling van Fortuna Sittard!

 

Datum en tijd
Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard

Zondag 12 september, 14:30

Coronaregels stadion
Om het stadion binnen te komen dien je, net als bij thuiswedstrijden, een negatieve testuitslag, herstelbewijs of vaccinatiebewijs te tonen. Alle informatie hierover vind je op www.testenvoortoegang.org.

Coronaregels bus
Op de organisatie van busreizen zijn de van kracht zijnde restricties inzake groepsvervoer van toepassing. Dit betekent dat bij het betreden en verlaten van de bus het dragen van een mondkapje verplicht is, gedurende de reis mag deze worden afgezet.

Kaartverkoop
Op zondag (29 aug) heeft iedereen een mail ontvangen namens Fortuna Sittard met de categorie indeling, het kan zijn dat de mail in je spambox is terecht gekomen. Deze categorie indeling is van toepassing voor het kopen van kaartjes voor uitduels ! Zie hieronder alle info inzake de kaartverkoop voor het uitduel tegen Sparta. Heb je vragen over de indeling? Stel dan je vraag aan tickets@fortunasittard.nl

Diamond: maandag 30 augustus 12:00
Gold: dinsdag 31 augustus 12:00
Silver: woensdag 1 september 12:00
Bronze: donderdag 2 september 12:00

Stop verkoop
Donderdag 9 september 12:00

Vervoersregeling
Bus-/autocombi

Omwisselen
Bij het uitvak

Beschikbare kaarten
Voor deze wedstrijd zijn 425 kaarten beschikbaar.

Parkeerkaarten: 50

Parkeren
Kom je met de auto, dan is een parkeerkaart vereist. Indien de parkeerkaarten zijn uitverkocht, kun je de wedstrijd alleen bezoeken met een autokaart door met iemand mee te rijden die een parkeerkaart heeft.

De auto’s die afreizen naar Rotterdam dienen te parkeren op P5.

Vertrektijd- en plaats bussen
De bussen zullen om 11:30 vertrekken aan de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Prijzen
Auto: 9 euro (ticket) + 5 euro (servicekosten) = 14 euro
Bus:  25 euro (bus) +  9 euro (ticket) + 5 euro (servicekosten) = 39 euro niet-leden en Fortuna SC- leden 34 euro (5 euro korting)

Loyaltypunten
Je kunt bij deze wedstrijd 4 loyaltypunten verdienen.

Bijzonderheden
Geen bijzonderheden.

Algemene informatie uitwedstrijden
Alle informatie over het bezoeken van uitwedstrijden vind je in dit overzicht.

Geef een reactie