Informatie Uitwedstrijd PSV- Fortuna Sittard

Datum en tijd
PSV – Fortuna Sittard

Zondag 20 maart, 16:45

Kaartverkoop
Op zondag 29 aug heeft iedereen een mail ontvangen namens Fortuna Sittard met de categorie indeling, het kan zijn dat de mail in je spambox is terecht gekomen. Deze categorie indeling is van toepassing voor het kopen van kaartjes voor uitduels! Zie hieronder alle info inzake de kaartverkoop voor het uitduel tegen PSV Eindhoven. Heb je vragen over de indeling? Stel dan je vraag aan tickets@fortunasittard.nl

Diamond: maandag 7 maart 12:00
Gold: dinsdag 8 maart 12:00
Silver: woensdag 9 maart 12:00
Bronze: donderdag 10 maart 12:00

Stop verkoop
Donderdag 17 maart 12:00

Vervoersregeling
Bus-/autocombi

Vertrektijd bussen
De bussen vertrekken om 15:00 uur vanaf voorzijde stadion/supportershome

Beschikbare kaarten
Voor deze wedstrijd zijn 800 kaarten beschikbaar, waarvan er maximaal 320 voor de autocombi zijn.

Parkeerkaarten: 80
Let op: 9-persoonsbusjes NIET toegestaan.

Parkeren / omwisselen
Kom je met de auto, dan is een parkeerkaart vereist. Indien de parkeerkaarten zijn uitverkocht, kun je de wedstrijd alleen bezoeken met een autokaart door met iemand mee te rijden die een parkeerkaart heeft. Omwisselen van de omwisselbiljetten vindt plaats bij de parkeerplaats PSV autocombi. Voertuigen moeten worden geparkeerd op de 3e etage van Parkeergarage Klokgebouw (https://goo.gl/maps/T9Cku9rJrMJYRDZB8). Omwisselen van de parkeertickets kan tussen 15:45 en 16:15 op de aangegeven locatie. Supporters dienen de verplichte looproute naar het stadion te volgen. Het is niet toegestaan om af te reizen met een 9-persoons busje.

voor het aanrijden naar de parkeerplaats in Eindhoven en terug naar Sittard rijden, geldt een verplichte route. De route bij aankomst wordt aangegeven met blauwe pijlen en de route bij vertrek met rode pijlen. Afbeelding van de route is hieronder te zien. Voor supporters die met de bus afreizen is het mogelijk om de auto te parkeren bij het uitvak van Fortuna Sittard.

Prijzen
Auto: 9 euro (ticket) + 5 euro (servicekosten) = 14 euro
Bus:  25 euro (bus) +  9 euro (ticket) + 5 euro (servicekosten) = 39 euro niet-leden en Fortuna SC- leden 34 euro (5 euro korting)

Loyaltypunten
Je kunt bij deze wedstrijd 5 loyaltypunten verdienen.

Algemene informatie uitwedstrijden
Alle informatie over het bezoeken van uitwedstrijden vind je in dit overzicht.

Geef een reactie