informatie: deelnemen aan de line-up van de Fortuniors.

Wie droomde er vroeger niet van? Aan de hand van een ster speler uit de al heerlijke catacomben in het volle stadion inlopen om even te denken dat al die duizenden mensen voor jou juichen en klappen

Wie droomde er vroeger niet van? Aan de hand van een ster speler uit de catacomben het volle stadion inlopen om even te denken dat al die duizenden mensen voor jou juichen en klappen!  Samen met je vriendjes  en de 22 spelers over het echte voetbalgras naar het midden van het stadion lopen. Misschien een trucje of goed bedoelde grap met de tegenstander? De orkaan van geluid en de bijkomende spanning die je een euforisch gevoel geven. Heerlijk! We hebben het uiteraard over de Line-Up!.

De Fortuna SC organiseert en begeleidt -in samenwerking met Fortuna Sittard-  voor de jongste leden c.q. de Fortuniors al jaren een dergelijke line-up in ons stadion. Nu we eredivisie spelen is zowel de belangstelling als de mogelijkheden (veel meer wedstrijden overdag ipv ’s avonds / ’s nachts) voor een dergelijk evenement toegenomen! Tijd dus voor een snelle update!

Ouders die hun kids (mits ze Fortunior lid en ouder dan 5 jaar (!) zijn) tijdens een thuiswedstrijd van Fortuna Sittard  mee willen laten lopen met de Line up kunnen het beste contact opnemen door email naar  fortuniors@fortunasc.nl  te sturen. Vermeldt in die email het aantal Fortuniors, de namen, de leeftijd, je contact gegevens (telefoon/email) en of je een voorkeurswedstrijd hebt. De organisatie zal je dan contacteren voor het inplannen van een Line-up. Deelnemers krijgen 1 gratis kaart voor de Fortunior en 1 kaart voor een ouder.

In het seizoen 2018-2019 zullen de Fortuniors ook bij enkele uitwedstrijden deel gaan nemen aan de line-up. Klik op de foto galerij voor een Line up impressie!

 

Geef een reactie