Kaartverkoop Almere City FC – Fortuna (update)

Kaartverkoop Almere City FC – Fortuna Sittard

Aanstaande vrijdag speelt Fortuna Sittard haar derde uitwedstrijd van het seizoen. Uit de eerste 2 werden 4 punten gehaald mede dankzij de steun van de fans die zowel in Den Bosch als in Helmond zorgden voor een geweldige sfeer. Ook in Almere kunnen onze jongens de steun van de trouwe fans goed gebruiken. Omdat de kassa’s bij het uitvak in Almere gesloten blijven kunnen er alleen kaarten gekocht worden voor het uitvak in de voorverkoop in Sittard.

Deze kaartverkoop vindt plaats in het supportershome op maandag 24 augustus voor de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Volendam van 18.45 u tot 19.30 u. De kaarten kosten € 10,00 per stuk en er dient contant betaald te worden. Aangezien er geen sprake is van een verplichte combi regelingen hoeven de kaarten op de wedstrijddag niet ingewisseld te worden. Let op, na de wedstrijd zullen er geen losse kaarten verkocht worden!

Oh ja. In het kader van supporters pesten willen wij jullie nog informeren dat rondom de wedstrijd Almere City FC – Fortuna Sittard er een alcoholverbod zal gelden. Het is voor fans van Fortuna Sittard verboden in Almere alcoholhoudende drank te nuttigen en/of bij je te hebben. De Fortuna SC staat niet achter dit besluit, maar vindt wel dat wij jullie hierover moeten voor informeren. Bel gerust de overheid c.q. de beslissingsmakers voor meer informatie. Het spreekt voor zich dat de hoofdtribune zich helemaal vol mag eten en drinken. Een prettige wedstrijd!

Update (26/08) : Losse kaarten worden tot en met donderdag verkocht door Fortuna Sittard tijdens kantooruren op het Sportcentrum in Buchten.

gepost door kiprich