Khalouta nu wel of niet naar Petrolul?

Transfermarkt Roemenie nog steeds open

Fortuna Sittard speler Aziz khalouta staat in de belangstelling van het Roemeense Petrolul Ploiesti. De ploeg die eerder de Fortuna Sittard spelers Gevaro Nepomuceno en Patrick NKoyi met hulp van spelersmakelaar Kees Ploegsma junior, transfervrij (per 1-7-2014) aan zich wist te binden.

De nummer twee van de Roemeense competitie zou inmiddels al hebben gesproken met Fortuna Sittard over de voorwaarden van een eventuele overname. Financiële voorwaarden? Een mogelijke overgang van Aziz Khalouta zou inderdaad gepaard kunnen gaan met een transfersom want waar in Nederland het transferwindow inmiddels is gesloten mogen Roemeense ploegen tot 24 februari 2014 spelers halen.

Aziz Khalouta heeft een aflopend contract  (zonder opties). Nog even spannend dus voor beide ploegen en speler. Mocht het voor 24 februari tot een transfer komen, dan gaat Khalouta samenspelen met onder meer Adrian Mutu en speelt hij komende vrijdag thuis tegen Jong Twente zijn (voorlopige) laatste wedstrijd in het geel en groen van Fortuna Sittard. Wat gaat het worden? We laten ons verrassen.

Nawoord: Aziz Khalouta speelde tot op heden 59 competitiewedstrijden (19 doelpunten) voor Fortuna Sittard, de ploeg waar hij in het seizoen 2012-2013 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal.

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen