Koop SCC in juni en win unieke prijzen!

Fortuna Sittard en het Fortuna Supporters Collectief nodigen u uit om uw seizoenkaart aan te komen schaffen. Voor onze club is Juni een bijzonder belangrijke maand. De laatste (financiële) puntjes worden op de i gezet. Fortuna heeft zichzelf als doel gesteld om zeker achthonderd seizoenkaarten te verkopen in Juni en vervolgens door te zetten naar een verbetering van het aantal dat we in 2012-2013 verkocht hebben. Daarmee zetten we een goede toekomstgerichte koers in. Fortuna’s ambitie “het stadion volspelen” blijft dan ook gehandhaafd. Daarnaast verwachten wij in de komende tijd enkele verrassende nieuwtjes.

Peter Schols en John van Bommel, beide bestuursleden van FortunaSC,  hebben speciaal voor de mensen die voor één juli hun seizoenkaart aangeschaft hebben een “Super Mark van Bommel Pakket” ontwikkeld. Zoals jullie allemaal weten speelt Mark van Bommel zijn officiële afscheidswedstrijd in Sittard. Deze wedstrijd gaat in September plaats vinden. Hij speelt dan met zijn oud Fortuna ploeggenoten tegen het nieuwe Fortuna. Het beloofd een waar spektakel te worden!

Onder de mensen die voor 1 juli hun seizoenkaart besteld en betaald hebben verloten we tien “ Super Mark van Bommel Pakketten ”.

Wat houdt het Super Mark van Bommel Pakket in :
1. Voor de wedstrijd mag je met Mark van Bommel op een aparte elftalfoto.
2. U mag penaltyschieten in de rust.
3. U wordt uitgenodigd voor een korte meet and greet met Mark van Bommel.

Om u in de gelegenheid te stellen om uw seizoenkaart aan te schaffen, organiseren het Fortuna Supporters Collectief en Fortuna Sittard gezamenlijk enkele inschrijfmomenten. Het eerste inschrijfmoment is aanstaande zaterdag bij de eerste training van het elftal van Fortuna Sittard. Het tweede inschrijfmoment is op zondag (23 Juni) in het supportershome aan de Milaanstraat in Sittard. Het supportershome is geopend van 10:00 tot 12:00.

Het is mogelijk om door middel van een machtiging je seizoenkaart te betalen, contant betalen is ook mogelijk, pinnen is ter plaatse niet mogelijk. U kunt uw seizoenkaart ook via de website www.fortunasittard.nl bestellen. Uiteraard maken wij u nog graag attent op het feit dat u 10 euro korting krijgt op uw Fortuna Sittard SCC als u lid bent/wordt van FortunaSC!!!

Bron: FortunaSc/Thies