Laatste eerbetoon aan Harald Didderen

Laatste eerbetoon aan Harald Didderen, en meer dan waardig afscheid deze avond, geregeld door zijn vrienden. Vuurwerk, rouwbanden, spandoeken, een alternatieve minuut stilte en een eigen muziek keuze. Hebben we het niet eens over de spelersgroep in Harald Tshirt. 

De spelersgroep met de uitstekend in vorm zijnde doelman David Meul probereb zich zo goed en kwaad als mogelijk voor te bereiden op de wedstrijd. Om van de laatste plekken weg te komen moest er gewonnen worden. Een zware last op de schouders van de spelers die een dag eerder nog gewoon steun verleenden aan de ouders van Harald Didderen.

Ook een 40tal vrienden van Harald verlenen deze dagen veel steun aan elkaar. Hier bijvoorbeeld door samen vuurwerk af te steken voor aanvang van deze pot. Het is voor velen nog niet vatbaar. De spelersgroep bedankt voor aanvang de trouwe schare op Noord. Deze wedstrijd zal men erin knallen als nooit tevoren. Danny Schreurs heeft zijn eerstvolgende goal al opgedragen aan de overleden Harald, voor de Maastrichtenaar kwam deze wedstrijd tegen Top Oss echter nog net te vroeg.

In Iron Maiden stijl. Fantastisch!

En het afscheid van Fortuna-Online

Op het veld de voorbereidingen voor een gepast afscheid

De spelers van Fortuna komen op met Tshirts van Harald Didderen….super jongens! Samen delen in leed.

TMD lijkt ons allemaal toe te lachen met zijn gulle glimlach, dit afscheid moeten jullie nog maar krijgen 🙂

Beelden zeggen meer dan foto’s. Huiver en geniet van een prachtig minuut applaus!

 

En ook dit afscheid is eindig. De rookdampen trekken langzaam op en de wedstrijd tegen Top Oss begint. Fortuna Sittard neemt waardig afscheid! Dank je wel, iedereen voor jullie medeleven, jullie donatie, jullie tranen. Harald kerel…..hou wat plekken vrij daarboven: voor altijd in ons hart

Geef een reactie