Live Voetbaltafel Maandag 15 november!

Aanstaande maandag zal de 3e aflevering van de Voetbaltafel om 19.30 uur gaan plaatsvinden in de thuisbasis van de Fortuna Sittard fans; het ‘ Fortuna Home’ (supportershome). Speciale gasten in deze live uitzending zijn niemand minder dan de ‘nieuwe’ Operationeel Manager van Fortuna Sittard Bjorn de Klein en de hoofdtrainer van  het trotse DVO, Ruud Peters.

Met deze leuke gasten zal gesproken gaan worden over de sportieve prestaties en verwachtingen van dit seizoen en ook over -andere- belangrijke randzaken rondom het voetbal. Er valt immers veel te bespreken. Het belooft dan ook een informatieve en vooral ook leuke aflevering te gaan worden.

Indien jij deze aflevering wil bijwonen dan kan dat  -vermits je een geldige QR code kunt laten zien- door ff een mailtje te sturen naar remco.lucassen@gmail.com. De eerste 10 aanmeldingen kunnen dan vanaf 19.00 uur as maandag het Home binnen.  (De bar zal niet open zijn overigens, maar je mag zelf uiteraard wel iets meenemen.) De uitzending is uiteraard weer live – en later ook na te kijken- te bekijken via Youtube en Facebook van Fortuna SC .

Fortuna SC Tv: Meer dan alleen Voetbal!

Geef een reactie