Macron nieuwe kledingsponsor

Fortuna heeft een nieuwe kledingsponsor: het Italiaanse Macron. Het merk uit Bologna verbindt zich voor 2 seizoenen aan de Sittardse club.
“We zijn trots op de tweejarige samenwerking met Macron”, aldus Martin Masset, directeur van Fortuna Sittard. “Binnenkort presenteren we het nieuwe thuis- en uittenue. Het zijn mooie en eigentijdse ontwerpen, die in nauwe samenwerking met de club tot stand zijn gekomen. Tijdens dit proces hebben we voortdurend aandacht besteed aan de historie van de club en volgens mij zijn we er samen goed in geslaagd om de rijke clubgeschiedenis in het ontwerp tot uiting te laten komen.”
Op zondag 29 juni – tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen – betreedt de selectie voor de eerste keer het grasveld in de kleding van de nieuwe sponsor.
Macron behoort tot de topmerken op het gebied van sportkleding en is kledingsponsor van vele grote clubs binnen Europa, zoals Aston Villa en Napoli. In Nederland is Macron al kledingsponsor van AZ en Vitesse en nu dus ook van Fortuna Sittard.