Malcolm Esajas opvolger Kevin Diaz?

Fortuna Sittard heeft mogelijk interesse in MVV Maastricht speler Malcolm Esajas. De linkeraanvaller speelde voor AFC Amsterdam vooraleer hij 4 seizoenen geleden zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. Malcolm Esajas speelde 118 wedstrijden voor MVV Maastricht waarin hij 28 maal wist te scoren.

Naar verwachting zal Fortuna Sittard zich pas in juli 2013 op de transfermarkt kunnen roeren. De basisselectie voor komend seizoen zal dan ook grotendeels uit dezelfde basis bestaan dan het succevolle team dat afgelopen seizoen de play-offs wist te bereiken.

Jurjan Mannes, Joeri Schroyen, Quin Kruijsen en Kevin Diaz verlieten onze club. Onze technische staf zal dan ook zeker 4 nieuwe selectiespelers (vanuit een beperkt budget) willen toevoegen aan de bestaande kern.

Eén van de spelers waarin onze club interesse in heeft is MVV-er Lance Voorjans. Deze week valt echter ook de naam van de 26jarige (13-07-2013) Malcolm Esajas. De Surinamer speelde 4 seizoenen voor MVV Maastricht en liet hier gedurende deze periode een goede indruk achter. Beide ‘Maastrichtenaren’ mogen de club transfervrij verlaten en passen in het plaatje van Fortuna Sittard.

De lijst met mogelijke versterkingen is overigens lang en niets is dan ook zeker. De link naar MVV Maastricht is snel gemaakt, zeker ook omdat Fortuna Sittard speler Prince Rajcomar wordt genoemd als mogelijke nieuwe aanwinst vice versa.

Auteur: Edgar Lucassen