Mark Diemers nieuwste aanwinst Fortuna

Mark Diemers is de volgende versterking voor Fortuna Sittard. Na het contracteren van rechtsback Ciranni (MVV) en aanvaller Semedo komt nu middenvelder Diemers naar het zuiden. Diemers, die zijn jeugdopleiding doorliep bij Cambuur komt transfervrij over van promovendus De Graafschap. Afgelopen seizoen trof de centrale middenvelder elf keer doel in zevenendertig wedstrijden. Bovendien gaf hij dertien assists.

In de derde periode werd hij verkozen tot beste speler van de periode in de Jupiler League. In het verleden speelde de middenvelder reeds zevenenveertig wedstrijden voor FC Utrecht in de Eredivisie. Diemers tekent een contract voor drie jaar bij onze club.

Fortuna had bij het contracteren van Mark Diemers in ieder geval concurrentie van zijn club De Graafschap en NAC Breda. De Graafschap haakte vanwege het aanhoudende geflirt van Diemers met andere ploegen af in de strijd om de middenvelder. Diemers heeft er vervolgens voor gekozen om komend jaar voor Fortuna uit te komen in de Eredivisie.

Met het vertrek van Saddiki naar Willem II en de terugkeer van Cantwell naar Norwich is Diemers een welkome versterking op het middenveld voor Fortuna.

Diemers werkte maandagmiddag met succes zijn laatste medische test bij Fortuna af, vooraleer hij zijn jarenlange verbintenis ondertekende.

meer informatie op de fortuna Sittard website: https://www.fortunasittard.nl/nieuws/fortuna-sittard-lijft-gewilde-diemers-in