MVP Fortuna Sittard – Excelsior

Wie waren volgens jullie de uitblinkers in de wedstrijd tegen Excelsior? Er kan gestemd worden tot woensdagavond 20.00.

Er zijn enkele spelregels verbonden aan de stemming voor de wekelijkse MVP:

1. Er kan gestemd worden op alle spelers die minimaal 15 minuten gespeeld hebben.

2. Iedereen kan aan drie spelers één punt toekennen.

3. Er kan per persoon één keer gestemd worden. Dubbele mailadressen, vrijwel identieke mailadressen en onzin mailadressen worden uit de reacties gefilterd. Neem dus vooral de moeite niet.

Laat in de reacties achter op wie jij gestemd hebt!

 

16 thoughts on “MVP Fortuna Sittard – Excelsior

 1. Frans mee eens. Maar wil Rodriguez en Ramirez toch ook wel zeggen lekker gebald. En Balic, als die nog eens wedstrijdfit wordt, dan hebben we daar ook een briljantje!

 2. Kosolev
  Rodriguez
  Smeets

  Goede teamprestatie, 3 punten was een must en dat hebben we ook gedaan. Qua inzet en passie was t zeker goed, qua veldspel bij vlagen ook. Verdedigend blijf ik t allemaal maar erg mager vinden. Rodriguez is gewoon geen verdediger maar doet het na behoren, brengt toch veel voetbal erin. Ospi speelde niet zijn beste pot, voetballend vaak rare oplossingen. Ciranni hield zich tamelijk staande, in balbezit goed bij balbezit tegenstander weet hij het gewoon niet. Ramirez deed t na behoren.
  Ons middenveld met aanjager Smeets was goed in balbezit, bij balbezit tegenstander kregen Schouten en Koolwijk teveel de tijd en ruimte om naar voren te blijven spelen, maar top gewerkt van onze mannen.
  Onze voorhoede, Lamprou met 2 schitterende treffers, Semedo liet weer eens iets van zijn kunnen zien. En Nova is goud waard , wordt nog te weinig gezocht en gevonden.
  Maar dit waren super belangrijke punten. Genieten ervan!!

  1. die drie kan ik ook meeleven, maar die 2 doelpunten vond ik te belangrijk om Lamprou te paseren. Maar Rodriguez is goud waard. Maar inderdaad liever op middenveld, maar op dit moment kan niet anders. en denk met een Balic als die dadelijk wedstrijdfit is kunnen we ook wel eens veel plezier aan beleven. Maar heerlijk heerlijk, wat een drie punter Genieten genieten

 3. Koselev, Lamprou, Rodriquez.
  Leuke wedstrijd met fris voetballende teams, waarbij wij het scherpst waren in de afronding.
  Verdedigend hadden voornamelijk de twee backs het erg zwaar tegen de rappe excelsiorspelers.
  Vreemd dat Ramirez niet eerder een kans heeft gekregen, hij doet het niet slechter dan een aantal van zijn collega’s die we centraal achterin in actie hebben gezien.

  1. Ik vond Ramirez inderdaad zeer verdienstelijk spelen! Mag vaker spelen wat mij betreft. Krijgt van mij dus ook punten. De overige punten geef ik aan onze uitstekende keeper Koselev en aan Rodriguez.

 4. 1. Met stip Kosolev
  2. Lamprou
  3. Rodriquez

  Denk wel dat aanvallend er nog meer uit gehaald kan worden, als er iets eerder keuzes gemaakt worden in de 16 of bij voorzetten.
  Eigenlijk ook wel ‘genoten’ van Ramirez, kwam niet veel in de duels (volgens mij) maar rostte wel zowat elke bal naar voor😂

 5. 1. Met stip Kosolev
  2. Lamprou goede pot
  3. tandem Diemers/Smeets

  Centrum stond redelijk, hoewel Rodriguez zwak(ker) was deze wedstrijd. Semedo moet wel snel gaan verbeteren want het is niet veel meer helaas…

Geef een antwoord