MVP Fortuna Sittard – Sparta Rotterdam

Wie waren de uitblinkers in de wedstrijd tegen Ajax? Er kan gestemd worden tot woensdagavond 20.00.

Er zijn enkele spelregels verbonden aan de stemming voor de wekelijkse MVP:

1. Er kan gestemd worden op alle spelers die minimaal 15 minuten gespeeld hebben.

2. Iedereen kan aan drie spelers één punt toekennen.

3. Er kan per persoon één keer gestemd worden. Dubbele mailadressen, vrijwel identieke mailadressen en onzin mailadressen worden uit de reacties gefilterd. Neem dus vooral de moeite niet.

Laat in de reacties achter op wie jij gestemd hebt!

 

4 thoughts on “MVP Fortuna Sittard – Sparta Rotterdam

  1. tekie
    cox
    diemers

    dat mensen Ninaj kiezen kan ik niet bij. Die doet niks anders dan ballen onnodig over de zijlijn te rossen of spelers op een onmogelijke manier aan te spelen. Let eens goed op hem als hij de bal heeft dat is echt verschrikkelijk. Hij heeft een neusje om de bal niet te spelen naar wel de bal wel toe moet. Hij ziet het gewoon echt niet. Maar wel medespelers afzeiken als die een fout maken. zeker bij jonge spelers is dat gewoon dodelijk.

  2. Dat Ninaj vaak de bal over de zijlijn rost, daar erger ik me ook vaak aan. Maar gisteren heeft hij dat maar één keer gedaan. Er zit duidelijk vooruitgang in zijn passes. Gisteren gaf hij op een gegeven moment een geweldige dieptepass. En verdedigend staat hij zijn mannetje. Vooral toen hij na die blunder van Harries – ondanks een achterstand van bijna 20 meter – die bal nog wist te blokkeren. Daarom.

Geef een antwoord